- 1. בקערה קטנה עם מים רותחים חולטים את המשמשים עד שהם מתנפחים ומאבדים מעט מצבעם. מנקזים היטב את הנוזלים ומניחים לייבוש קל.
-
- 2 לקערה בינונית מכניסים את פירורי העוגה והעוגיות, האגוזים וממרח השוקולד ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה הומוגנית ודביקה מעט.
-
- 3. פוערים קלות את המשמשים וממלאים בכפית גדושה מן התערובת. להשתדל לא לבצוע פתח גדול מדי. מהדקים וסוגרים היטב את הפתחים ומניחים בקירור לכמה דקות.
-
- 4. בשתי קערות זכוכית קטנות ממיסים את השוקולדים בפולסים של 10 שניות במיקרוגל עד לקבלת מרקם מומס חלקית. מערבבים היטב עד שמבחינים בהברקה ושהשוקולדים נוזליים דיים לעבודה.
-
- 5. מכניסים מקל לתוך כל אחד מהמשמשים הממולאים.
-
- 6. מעבירים את השוקולד הלבן לכוס פלסטיק גבוהה וטובלים את הסוכריות פנימה. מוציאים ומניחים על נייר אפיה עד להתגבשות.
-
- 7. בעזרת כפית קטנה יוצקים מעט מן השוקולד המריר מלמעלה כך שהוא ינטוף בפסים מעל השוקולד הלבן.
-
- 8. מקשטים בסוכריות צבעוניות ומכניסים למקרר להתייצבות.
-
- בשל מזג האוויר החם והלח מומלץ להשאיר את הסוכריות במקרר ולהוציא רק ממש סמוך לאכילה.