וואלה!
וואלה!
וואלה!
וואלה!

וואלה! האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פודינג לחם - הכי קל שיש

אם יש לכם לחם שקניתם לפני מספר ימים - אל תזרקו אותו! הוא יכול בתוך פחות משעה להפוך למעדן אמיתי, בצורת קינוח (או ארוחת בוקר, תלוי את מי שואלים).

מתכון מאת: פיליס גלזר, מערכת וואלה!

קינוחים חמים של פיליס גלזר. נמרוד סונדרס
קינוחים חמים של פיליס גלזר

מצרכים למתכון

  • 2 כוסות חלב, או תחליף חלב (בטמפרטורת החדר)
  • 2 ביצים טרופות, רצוי אורגניות/ביצי חופש
  • 1/4 כוס חמאה מומסת
  • 1/2 כוס סוכר קנים טבעי או סוכר קוקוס
  • 1 כפית קינמון טחון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
  • 1/4 כפית מלח
  • 6 פרוסות לחם מקמח מלא, לא טרי/ קלוי
  • 1/3-1/2 כוס חמוציות
  • להגשה (לא חובה)
  • ריוויון

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. חותכים את הלחם לקוביות (עם הקרום) או קורעים ביד ושמים בקערה בינונית. ממיסים את החמאה בקערית בתנור.
  • 2. טורפים את החלב, ביצים, חמאה, סוכר, תבלינים וחמוציות ויוצקים על קוביות הלחם בקערה. מערבבים כדי לפזר את החומרים באופן אחיד.
  • 3. יוצקים לתבנית בינונית מכל צורה עם שוליים גבוהים, (משומנת ממשקלות בחמאה), ואופים כ-40-45 דקות, או עד שהפודינג שחום ויציב. מגישים חמימים, עם תלולית ריוויון אם רוצים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully