פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פודינג לחם - הכי קל שיש

      אם יש לכם לחם שקניתם לפני מספר ימים - אל תזרקו אותו! הוא יכול בתוך פחות משעה להפוך למעדן אמיתי, בצורת קינוח (או ארוחת בוקר, תלוי את מי שואלים).

      2 מדרגים / 1 כוכבים

      קינוחים חמים של פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)
      קינוחים חמים של פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 2 כוסות חלב, או תחליף חלב (בטמפרטורת החדר)
      • 2 ביצים טרופות, רצוי אורגניות/ביצי חופש
      • 1/4 כוס חמאה מומסת
      • 1/2 כוס סוכר קנים טבעי או סוכר קוקוס
      • 1 כפית קינמון טחון
      • 1/4 כפית אגוז מוסקט טחון
      • 1/4 כפית מלח
      • 6 פרוסות לחם מקמח מלא, לא טרי/ קלוי
      • 1/3-1/2 כוס חמוציות
      • להגשה (לא חובה)
      • ריוויון

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. חותכים את הלחם לקוביות (עם הקרום) או קורעים ביד ושמים בקערה בינונית. ממיסים את החמאה בקערית בתנור.
      • 2. טורפים את החלב, ביצים, חמאה, סוכר, תבלינים וחמוציות ויוצקים על קוביות הלחם בקערה. מערבבים כדי לפזר את החומרים באופן אחיד.
      • 3. יוצקים לתבנית בינונית מכל צורה עם שוליים גבוהים, (משומנת ממשקלות בחמאה), ואופים כ-40-45 דקות, או עד שהפודינג שחום ויציב. מגישים חמימים, עם תלולית ריוויון אם רוצים.

      עוד מתכוני מאפים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -