ברד פודינג תרד

תשובה מהירה וטעימה לשאריות של הלחם

מתכון מאת: אורלי פלאי- ברונשטיין, מערכת וואלה!
ברד פודינג

מצרכים

  • ל-4 מנות:
  • 8-10 פרוסות לחם, אפשר ישן
  • חמאה למריחה
  • 150-200 גרם עלי בייבי תרד או תרד רגיל ללא גבעולים
  • 1/2-3/4 כוס שמנת לבישול
  • מלח ופלפל שחור גרוס
  • מעט אגוז מוסקט טחון
  • 2 שיני שום כתושות
  • 2 ביצים
  • מעט מוצרלה/פרמזן מגורר

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים מורחים את פרוסות הלחם בחמאה.
  • 2. משמנים תבנית פיירקס בחמאה ומסדרים בשכבות פרוסות לחם מרוחות בחמאה ועלי תרד.
  • 3. מערבבים שמנת עם תבלינים, ביצים ושום ויוצקים מעל הלחם. משלימים במוצרלה או פרמזן מגוררת. מכסים ברדידי אלומיניום.
  • 4. אופים 15 דקות, מורידים כיסוי ואופים עוד 5-10 דקות עד שהכל שחום ויפה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully