ברד פודינג תרד
תשובה מהירה וטעימה לשאריות של הלחם
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 8-10 פרוסות לחם, אפשר ישן
- חמאה למריחה
- 150-200 גרם עלי בייבי תרד או תרד רגיל ללא גבעולים
- 1/2-3/4 כוס שמנת לבישול
- מלח ופלפל שחור גרוס
- מעט אגוז מוסקט טחון
- 2 שיני שום כתושות
- 2 ביצים
- מעט מוצרלה/פרמזן מגורר
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות ובינתיים מורחים את פרוסות הלחם בחמאה.
- 2. משמנים תבנית פיירקס בחמאה ומסדרים בשכבות פרוסות לחם מרוחות בחמאה ועלי תרד.
- 3. מערבבים שמנת עם תבלינים, ביצים ושום ויוצקים מעל הלחם. משלימים במוצרלה או פרמזן מגוררת. מכסים ברדידי אלומיניום.
- 4. אופים 15 דקות, מורידים כיסוי ואופים עוד 5-10 דקות עד שהכל שחום ויפה.