- 1. מערבבים את החמאה והשמן ומשמנים בחלק מהתערובת תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ.
-
- 2. שוטחים בתבנית עלה פילו כשהמיותר גולש מעבר לדפנות, מורחים בשומן.
-
- 3. מניחים מעל את העלים הנותרים , תוך הברשת כל עלה בשומן.
- שוטפים את עלי התרד, חולטים דקה במים רותחים עם מעט מלח ומסננים. קוצצים גס ומניחים בקערה.
-
- 4. מוסיפים את הגבינות, הביצים, היוגורט, עשבי התיבול ותפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל.
-
- 5. מערבבים ושוטחים את עלי הפילו. מקלפים את עלי הפילו הגולשים כלפי המרכז בצורה לא סימטרית ומברישים בשומן הנותר.
-
- 6. אופים כ-40 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני, 180 מעלות, עד שהעלים בצבע זהוב עמוק. אפשר להכין בכלי אפייה אישיים ואז זמן האפייה 20-25 דקות.