כדורי מוצרלה ועגבניות מיובשות
מחפשים טעם אמיתי של איטליה- טרי, נקי, ובעיקר פשוט להכנה? אלינוער רבין מ"חות הבופלו" עם מתכון נפלא של כדורי מוצרלה, עגבניות מיובשות ושמן זית. קלאסי.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גרם כדורי מוצרלה קטנים של "חוות הבופלו"
- לרוטב:
- 1 כוס עלי בזיליקום
- 1 כוס עלי פטרוזיליה
- 1 כוס עלי נענע
- ½ פלפל ירוק חריף
- 4 שיני שום
- 5 כפות שמן זית
- 5 כפות שמן חמניות
- 5 כפות משמן העגבניות
- 2 כפות חומץ בלסמי
- מלח
- להגשה:
- 12 עגבניות מיובשות בשמן זית
אופן ההכנה
- 1. חותכים את כל עשבי התיבול. מסננים את כדורי הגבינה ומניחים בצלחת הגשה.
- 2. חותכים את העגבניות המיובשות לרצועות ומפזרים על כדורי הגבינה.
- 3. יוצקים מעל רוטב, או מגישים בכלי נפרד.