מתכונים חמים

סלט אבוקדו עם גבינת מוצרלה

המתכון מאת אלינוער רבין עבור "חוות הבופלו".

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

סלט אבוקדו ומוצרלה של חוות בופלו (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 2 אבוקדו
  • מיץ מחצי לימון
  • 200 גרם גבינת מוצרלה של "חוות הבופלו"
  • 150 גרם עגבניות שרי
  • 100 גרם זיתים מגולענים
  • עלי בזיליקום או אורגנו
  • 2 כפות צנוברים קלויים
  • לרוטב:
  • 3 כפות חומץ לבן
  • ¼ כוס שמן זית
  • מלח ופלפל שחור גרוס גס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. קולפים וחוצים את האבוקדו, מרחיקים את הגלעין. פורסים את חצאי האבוקדו. מניחים בצלחת ומזליפים מיץ לימון, כדי שלא ישחיר.
  • 2. חותכים את כדורי המוצרלה לקוביות ומוסיפים לאבוקדו.
  • חוצים את העגבניות ומפזרים על הסלט. מוסיפים את הזיתים.
  • 3. קורעים את עלי הבזיליקום או האורגנו ומפזרים על הסלט, מפזרים גם את הצנוברים.
  • 4. בצנצנת קטנה מערבלים יחד את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים ליד השולחן.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully