סלט אבוקדו עם גבינת מוצרלה
המתכון מאת אלינוער רבין עבור "חוות הבופלו".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 אבוקדו
- מיץ מחצי לימון
- 200 גרם גבינת מוצרלה של "חוות הבופלו"
- 150 גרם עגבניות שרי
- 100 גרם זיתים מגולענים
- עלי בזיליקום או אורגנו
- 2 כפות צנוברים קלויים
- לרוטב:
- 3 כפות חומץ לבן
- ¼ כוס שמן זית
- מלח ופלפל שחור גרוס גס
אופן ההכנה
- 1. קולפים וחוצים את האבוקדו, מרחיקים את הגלעין. פורסים את חצאי האבוקדו. מניחים בצלחת ומזליפים מיץ לימון, כדי שלא ישחיר.
- 2. חותכים את כדורי המוצרלה לקוביות ומוסיפים לאבוקדו.
- חוצים את העגבניות ומפזרים על הסלט. מוסיפים את הזיתים.
- 3. קורעים את עלי הבזיליקום או האורגנו ומפזרים על הסלט, מפזרים גם את הצנוברים.
- 4. בצנצנת קטנה מערבלים יחד את מרכיבי הרוטב ויוצקים על הסלט. מערבבים ליד השולחן.