וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

יוגורט בופלו עם משמשים מיובשים

יוגורט בופלו עם משמשים מיובשים- מתכון מאת אלינוער רבין עבור "חוות הבופלו"

מתכון מאת: מערכת וואלה

יוגורט. ShutterStock
יוגורט

מצרכים למתכון

  • ½ ליטר יוגורט בופלו טבעי של "חוות הבופלו"
  • 100 גרם משמשים מיובשים
  • 4 כפות קואנטרו
  • 1 תפוח גרני סמית
  • 30 גרם חמאה
  • 2 כפות סוכר חום

אופן ההכנה

  • 1. חותכים את המשמשים לקוביות קטנות ומשרים שעה בקואנטרו.
  • 2. חותכים את התפוח לרבעים, מרחיקים את הליבה והגרעינים. פורסים את התפוח לפרוסות דקיקות.
  • 3. מחממים את החמאה והסוכר במחבת, מוסיפים את פרוסות התפוחים ומטגנים מספר דקות, עד שהפרוסות זהובות, מסירים מהאש.
  • 4. מרפדים גביע בכף גדושה מתערובת התפוחים, עם מעט מהנוזל. ממלאים את הגביע ביוגורט עד ¾ הגובה ומכסים בכף גדושה מתערובת המשמש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully