יוגורט בופלו עם משמשים מיובשים
יוגורט בופלו עם משמשים מיובשים- מתכון מאת אלינוער רבין עבור "חוות הבופלו"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ½ ליטר יוגורט בופלו טבעי של "חוות הבופלו"
- 100 גרם משמשים מיובשים
- 4 כפות קואנטרו
- 1 תפוח גרני סמית
- 30 גרם חמאה
- 2 כפות סוכר חום
אופן ההכנה
- 1. חותכים את המשמשים לקוביות קטנות ומשרים שעה בקואנטרו.
- 2. חותכים את התפוח לרבעים, מרחיקים את הליבה והגרעינים. פורסים את התפוח לפרוסות דקיקות.
- 3. מחממים את החמאה והסוכר במחבת, מוסיפים את פרוסות התפוחים ומטגנים מספר דקות, עד שהפרוסות זהובות, מסירים מהאש.
- 4. מרפדים גביע בכף גדושה מתערובת התפוחים, עם מעט מהנוזל. ממלאים את הגביע ביוגורט עד ¾ הגובה ומכסים בכף גדושה מתערובת המשמש.