- 1. מחממים תנור ל- 150 מעלות צלסיוס.
-
- 2. חותכים לקוביות את החלה או הבריוש (להלן 'הלחם').
-
- 3. מכניסים לסיר את השמנת, החלב והסוכר. מערבבים עד שהסוכר נמס, מחכים לרתיחה ומיד מכבים את האש.
-
- 4. מוסיפים לתערובת החלב החמה את השוקולד הקצוץ, מחכים מספר דקות ומערבבים לתערובת חלקה.
-
- 5. מוסיפים את החלמונים בהדרגה ובאיטיות לתערובת השוקולד, תוך כדי ערבוב מתמיד. מערבבים היטב את הלחם עם תערובת השוקולד ומעבירים לתבנית.
-
- 6. נותנים לשוקולד להיספג כ- 10 דקות בלחם. (אפשר גם לאפות מיד אך אז מרכז קוביות הלחם ישאר לבנבן). אופים כ- 35-40 דקות, עד אשר המאפה יציב אך עדיין מעט רך במרכזו.
- מקררים מעט ואוכלים חמים בקערית עם או בלי גלידה.