- 1. משמנים קלות בחמאה תבנית חסינת אש.
-
- 2. חותכים את פרוסות הלחם למשולשים.
-
- 3. ממיסים את השוקולד עם החמאה, השמנת והסוכר במיקרוגל או באמבט מרים. מערבבים היטב ומוודאים שהסוכר נמס לחלוטין.
-
- 4. טורפים את הביצים ומוסיפים אותן לתערובת. ממשיכים לטרוף עד לקבלת תערובת אחידה, חלקה וקרמית.
-
- 5. מניחים את פרוסות הלחם בתבנית (הן יכולות לחפוף חלקית) ויוצקים את רוטב השוקולד. לוחצים קלות בעזרת כף כדי לוודא שכל הפרוסות מכוסות ברוטב. מניחים את התבנית להשרייה של יום לפחות, אם אפשר. אופים בחום של º180, במשך כחצי שעה. מוציאים מהתנור ומצננים מעט. מגישים עם קרם פרש וסוכר חום.
-
- 6. רעיון: אפשר להחליף את הלחם בב?ריו?ש או בעוגת פירות יבשים ("עוגה אנגלית") שאינה טרייה, מה שיעשיר את המנה עוד יותר.