מתכונים חמים

פנקוטה שוקולד חלב

פנקוטה שוקולד חלב

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

(בבושקה הפקות

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל- 5-6 מנות
  • לפנקוטה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 1 כפית שטוחה ג'לטין
  • 2 כפות מים
  • 1 כף וכר חום
  • להגשה
  • 5 מנדרינות או תפוזים מפולטים ללא קליפה
  • 3 כפות סוכר חום דמררה
  • גלידה/ סורבה בכל טעם שאוהבים
  • ברנר

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. משרים את הג'לטין למספר דקות בשתי כפות מים.
  • 2. מחממים שמנת בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומסירים מיד מהאש.
  • 3. מוסיפים ג'לטין ומערבבים עד להמסה. מוודאים שהכל נמס ורק אז מוסיפים את שוקולד החלב ממיסים את השוקולד.
  • 4. יוצקים לכלי הגשה אישיים ומעבירים לקירור. מקררים לפחות 4 שעות.
  • 5. מניחים על כל כלי פילה תפוז ובוזקים סוכר. חורכים עם ברנר. מגישים עם כדור סורבה/גלידה.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully