פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פנקוטה שוקולד חלב

      קינוח פנקוטה מהיר עם שוקולד חלב וסוכר וציפוי סוכר מפתה במיוחד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • חומרים ל- 5-6 מנות
      • לפנקוטה
      • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
      • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
      • 1 כפית שטוחה ג'לטין
      • 2 כפות מים
      • 1 כף וכר חום
      • להגשה
      • 5 מנדרינות או תפוזים מפולטים ללא קליפה
      • 3 כפות סוכר חום דמררה
      • גלידה/ סורבה בכל טעם שאוהבים
      • ברנר

      אופן ההכנה

      • אופן ההכנה:
      • 1. משרים את הג'לטין למספר דקות בשתי כפות מים.
      • 2. מחממים שמנת בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומסירים מיד מהאש.
      • 3. מוסיפים ג'לטין ומערבבים עד להמסה. מוודאים שהכל נמס ורק אז מוסיפים את שוקולד החלב ממיסים את השוקולד.
      • 4. יוצקים לכלי הגשה אישיים ומעבירים לקירור. מקררים לפחות 4 שעות.
      • 5. מניחים על כל כלי פילה תפוז ובוזקים סוכר. חורכים עם ברנר. מגישים עם כדור סורבה/גלידה.

      עוד מתכוני פירות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -