פנקוטה שוקולד חלב
פנקוטה שוקולד חלב
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל- 5-6 מנות
- לפנקוטה
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
- 1 כפית שטוחה ג'לטין
- 2 כפות מים
- 1 כף וכר חום
- להגשה
- 5 מנדרינות או תפוזים מפולטים ללא קליפה
- 3 כפות סוכר חום דמררה
- גלידה/ סורבה בכל טעם שאוהבים
- ברנר
אופן ההכנה
- אופן ההכנה:
- 1. משרים את הג'לטין למספר דקות בשתי כפות מים.
- 2. מחממים שמנת בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומסירים מיד מהאש.
- 3. מוסיפים ג'לטין ומערבבים עד להמסה. מוודאים שהכל נמס ורק אז מוסיפים את שוקולד החלב ממיסים את השוקולד.
- 4. יוצקים לכלי הגשה אישיים ומעבירים לקירור. מקררים לפחות 4 שעות.
- 5. מניחים על כל כלי פילה תפוז ובוזקים סוכר. חורכים עם ברנר. מגישים עם כדור סורבה/גלידה.