פנקוטה שוקולד חלב

פנקוטה שוקולד חלב

מתכון מאת: יוסי שטרית, מערכת וואלה!
(צילום: בבושקה הפקות)

מצרכים

  • חומרים ל- 5-6 מנות
  • לפנקוטה
  • 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
  • 100 גרם שוקולד חלב קצוץ
  • 1 כפית שטוחה ג'לטין
  • 2 כפות מים
  • 1 כף וכר חום
  • להגשה
  • 5 מנדרינות או תפוזים מפולטים ללא קליפה
  • 3 כפות סוכר חום דמררה
  • גלידה/ סורבה בכל טעם שאוהבים
  • ברנר

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה:
  • 1. משרים את הג'לטין למספר דקות בשתי כפות מים.
  • 2. מחממים שמנת בסיר קטן. מביאים לרתיחה ומסירים מיד מהאש.
  • 3. מוסיפים ג'לטין ומערבבים עד להמסה. מוודאים שהכל נמס ורק אז מוסיפים את שוקולד החלב ממיסים את השוקולד.
  • 4. יוצקים לכלי הגשה אישיים ומעבירים לקירור. מקררים לפחות 4 שעות.
  • 5. מניחים על כל כלי פילה תפוז ובוזקים סוכר. חורכים עם ברנר. מגישים עם כדור סורבה/גלידה.
  • פנה קוטה יוגורט לימונית

  • פנקוטה קוקוס עם רוטב שוקולד

  • עוגת קוקוס ומשמשים בחושה

  • כדורי תמרים

  • קליפות תפוז מסוכרות

  • ארטיק מנגו יוגורט

  • קרם מסקרפונה עם תפוחים מקורמלים וקראמבל

  • מוס שוקולד לבן ומנגו

  • חרוסת של שרי אנסקי

  • פרוזן ביתי בטעמים

  • ריבת לימונים

  • קליפות פומלה מסוכרות

  • עוגת תפוחים וקרם שקדים

  • טרייפל קרם לימון, עוגת דבש ופירות העונה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully