פנקוטה קוקוס עם רוטב שוקולד
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 מ"ל שמנת מתוקה
- 500 מ"ל חלב קוקוס
- ½ כוס סוכר
- גרגרים מחצי מקל וניל
- 2 כפיות ג'לטין
- 100 גר' שוקולד מריר
- ½ כוס שמנת מתוקה
- לעיטור: שבבי שוקולד לבן / קוקוס קלוי / פיסטוקים
אופן ההכנה
- 1. שמים בסיר שמנת מתוקה, חלב קוקוס, סוכר וגרגרי וניל. מחממים עד לסף רתיחה.
- 2. ממיסים את הג'לטין ב-1/3 כוס מהתערובת ומוסיפים לסיר.
- 3. מערבבים היטב בעזרת מטרפה.
- 4. מצננים לטמפרטורת החדר ומוזגים לכוסיות.
- 5. משהים במקרר למשך 10 שעות.
- 6. מחממים את השמנת המתוקה וממיסים בתוכה את השוקולד.
- 7. יוצקים את הרוטב על הפנקוטה הקרה ומעטרים במה שבחרתם או שפשוט אוכלים ככה.