מתכונים חמים

פנקוטה חלב קוקוס

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

פנקוטה של תבליני פרג (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • חומרים ל-6 מנות:
  • לפנקוטה:
  • פחית וחצי חלב קוקוס( 600 מל' )
  • 6כפות סוכר
  • מקל וניל חצוי לאורכו
  • 6 כפות חליטת תה בורה בורה של פרג
  • 3 כפות קוקוס קלוי של פרג
  • 10 גר' ג'לטין
  • לרוטב:
  • חצי כוס סוכר
  • 4 כפות מים
  • ½ פחית חלב קוקוס
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את הג'לטין יחד עם 100 מל' חלב קוקוס ומשהים להמסה כ 20 דקות.
  • 2. את יתרת חלב הקוקוס מחממים על להבה בינונית יחד עם מקל וניל והסוכר תוך כדי ערבוב והמסת הסוכר. מצרפים את הג'לטין המומס ובוחשים היטב להשלמת ההמסה.
  • 3. מסדרים ב- 6 כלי הגשה, כף חליטת תה בורה בורה של פרג וחצי כפית קוקוס קלוי של פרג, ומוזגים עליהם את חלב הקוקוס הממותק. מעבירים למקרר לשעתיים.
  • 5. מכינים את הרוטב: מחממים בסיר קטן את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס ומצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש.
  • 6. מגישים את הפנקוטה בליווי רוטב הקרמל והקוקוס.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully