- 1. מערבבים את הג'לטין יחד עם 100 מל' חלב קוקוס ומשהים להמסה כ 20 דקות.
-
- 2. את יתרת חלב הקוקוס מחממים על להבה בינונית יחד עם מקל וניל והסוכר תוך כדי ערבוב והמסת הסוכר. מצרפים את הג'לטין המומס ובוחשים היטב להשלמת ההמסה.
-
- 3. מסדרים ב- 6 כלי הגשה, כף חליטת תה בורה בורה של פרג וחצי כפית קוקוס קלוי של פרג, ומוזגים עליהם את חלב הקוקוס הממותק. מעבירים למקרר לשעתיים.
-
- 5. מכינים את הרוטב: מחממים בסיר קטן את הסוכר והמים עד לקבלת צבע חום- זהוב. מוסיפים את חלב הקוקוס ומצמצמים לקבלת רוטב בסמיכות בינונית, ומורידים מהאש.
-
- 6. מגישים את הפנקוטה בליווי רוטב הקרמל והקוקוס.