פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      צ'ורוס דרום אמריקאי

      לכל עדה יש את קינוח הבצק שלה. אבי ביטון מתפנק על צ'ורוס לחנוכה

      27 מדרגים / 3.92 כוכבים

      בבושקה הפקות

      מצרכים

      • ל-15-20 יחידות:
      • 2 כוסות מים
      • 100 מ"ל שמן קנולה (1/2 כוס)
      • 3 כפות סוכר
      • 1/2 כפית מלח
      • 2 וחצי כוסות קמח
      • 3 ביצים
      • לטיגון
      • שמן קנולה לטיגון עמוק
      • להגשה:
      • סוכר מתובל במעט קינמון, להגשה
      • אופציונלי: ריבה, סירופ מייפל, רוטב שוקולד חם או כל מטבל מתוק אחר שאוהבים

      אופן ההכנה

      • 1. מרתיחים בסיר מים עם שמן, סוכר ומלח.
      • 2. כשהכל מגיע לרתיחה מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים לתערובת גושית. ממסירים מהאש, ממשיכים לערבב בצורה מהירה. התערובת מוכנה כשהקמח נפרד מדפנות המחבת.
      • 3. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים ביצים אחת אחת - מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר חזרה אחרי הוספת כל ביצה.
      • 4. אחרי שהתערובת התגבשה מכניסים אותה לתוך שק זילוף עם פייה משוננת רחבה (מס 1). חשוב לעבוד אתה כשהיא עוד חמימה.
      • 5. בסיר חדש מחממים שמן לטיגון עמוק. בודקים שהשמן חם עם חתיכת בצק קטנה. כשהיא צפה – סימן שהשמן מספיק חם.
      • 6. מזלפים פסים באורך כ-10 ס"מ לשמן החם, מחממים בכל פעם 5-6 סופגניות כדי לא לקרר את השמן. מטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים.
      • 7. מגלגלים את הצ'ורוס החמים בסוכר-קינמון ומגישים מיד (מי שרוצה מוזמן להזריק פנימה ריבה, או להגיש עם רטבים לטבילה כמו סירופ מייפל, רוטב שוקולד חם וכו').

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -