- 1. מרתיחים בסיר מים עם שמן, סוכר ומלח.
-
- 2. כשהכל מגיע לרתיחה מוסיפים את הקמח בבת אחת ומערבבים לתערובת גושית. ממסירים מהאש, ממשיכים לערבב בצורה מהירה. התערובת מוכנה כשהקמח נפרד מדפנות המחבת.
-
- 3. מעבירים למיקסר עם וו גיטרה ומוסיפים ביצים אחת אחת - מחכים שהבצק יתפרק ויתחבר חזרה אחרי הוספת כל ביצה.
-
- 4. אחרי שהתערובת התגבשה מכניסים אותה לתוך שק זילוף עם פייה משוננת רחבה (מס 1). חשוב לעבוד אתה כשהיא עוד חמימה.
-
- 5. בסיר חדש מחממים שמן לטיגון עמוק. בודקים שהשמן חם עם חתיכת בצק קטנה. כשהיא צפה סימן שהשמן מספיק חם.
-
- 6. מזלפים פסים באורך כ-10 ס"מ לשמן החם, מחממים בכל פעם 5-6 סופגניות כדי לא לקרר את השמן. מטגנים עד להזהבה מכל הכיוונים.
-
- 7. מגלגלים את הצ'ורוס החמים בסוכר-קינמון ומגישים מיד (מי שרוצה מוזמן להזריק פנימה ריבה, או להגיש עם רטבים לטבילה כמו סירופ מייפל, רוטב שוקולד חם וכו').