סופגניות שמנת ובננות מתוקות

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה!
סופגניות אשל מיטגנות בשמן ( דנה שיין ). מערכת וואלה!
סופגניות אשל מיטגנות בשמן ( דנה שיין )

מצרכים

  • ½ 2 כוסות קמח תופח
  • 2 גביעי שמנת חמוצה (עדיף "של פעם")
  • מחית מ 2 בננות
  • 2 ביצים
  • ½ כפית תמצית וניל
  • קורט קינמון (לא חובה)
  • 4 כפות גדושות סוכר
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון עמוק
  • להגשה: אבקת סוכר, סירופ מייפל אמיתי

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים כשאת הקמח מוסיפים אחרון עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 2. מחממים בסיר רחב את השמן.
  • 3. לוקחים בכל פעם כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מחליקים אל תוך השמן.
  • 4. מזהיבים מכל הצדדים, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על גבי נייר סופג.
  • 5. מגישים עם אבקת סוכר וסירופ מייפל משובח.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully