סופגניות שמנת ובננות מתוקות
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ½ 2 כוסות קמח תופח
- 2 גביעי שמנת חמוצה (עדיף "של פעם")
- מחית מ 2 בננות
- 2 ביצים
- ½ כפית תמצית וניל
- קורט קינמון (לא חובה)
- 4 כפות גדושות סוכר
- קורט מלח
- שמן לטיגון עמוק
- להגשה: אבקת סוכר, סירופ מייפל אמיתי
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את כל המרכיבים כשאת הקמח מוסיפים אחרון עד לקבלת תערובת אחידה.
- 2. מחממים בסיר רחב את השמן.
- 3. לוקחים בכל פעם כף מהתערובת ובעזרת כף נוספת מחליקים אל תוך השמן.
- 4. מזהיבים מכל הצדדים, מוציאים בעזרת כף מחוררת ומניחים על גבי נייר סופג.
- 5. מגישים עם אבקת סוכר וסירופ מייפל משובח.