- 1. מכינים את הבצק: לשים את חומרי הבצק במשך 4-6 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
-
- 2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
-
- 3. חותכים את הבצק לחתיכות במשקל 80-60 גרם (תלוי בגודל הרצוי) ומגלגלים לכדורים.
-
- 4. מניחים את הכדורים על משטח משומן ונותנים להם לתפוח במשך חצי שעה עד 45 דקות.
-
- 5. מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו ב'בן מרי' (סיר בתוך סיר, כדי שלא יהיה מגע ישיר של אש).
-
- 6. מורידים מהאש ומוסיפים את מחית האגוזים וה"ברס". מערבבים עד לקבלת תערובת קרם אחידה.
-
- 7. מקררים בטמפרטורת החדר במשך 7-6 שעות (ניתן לשמור את המילוי בחוץ בכלי אטום למשך שבוע).
-
- 8. מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק (180 מעלות) במשך 2 דקות מכל צד. מניחים להן להצטנן במשך 5 דקות.
-
- 9. מחדירים את המילוי באמצעות מזרק מיוחד.