פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופגניות במילוי רושה

      סופגניות במילוי רושה- מתכון של השף-קונדיטור נועם בבילה והאופה אלי אברהם מ"לחם טאטי"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)
      תמונת דיפלוט (מערכת וואלה! NEWS , וואלה)

      מצרכים

      • לבצק:
      • 1 ק"ג קמח
      • 120 גרם סוכר
      • 15 גרם מלח
      • 360 גרם מים
      • 2 ביצים
      • 2 כפות ברנדי
      • 50 גרם שמרים טריים
      • תמצית וניל
      • 500 גרם חמאה
      • למילוי:
      • 200 גרם מחית נוגט
      • 220 גרם שוקולד מריר
      • 50 גרם חמאת קקאו
      • 120 גרם אגוזי "ברס" (להשיג בחנויות למוצרי קונדיטוריה)

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים את הבצק: לשים את חומרי הבצק במשך 4-6 דקות עד לקבלת בצק אחיד.
      • 2. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומשאירים כשעה וחצי בטמפרטורת החדר.
      • 3. חותכים את הבצק לחתיכות במשקל 80-60 גרם (תלוי בגודל הרצוי) ומגלגלים לכדורים.
      • 4. מניחים את הכדורים על משטח משומן ונותנים להם לתפוח במשך חצי שעה עד 45 דקות.
      • 5. מכינים את המילוי: ממיסים את השוקולד וחמאת הקקאו ב'בן מרי' (סיר בתוך סיר, כדי שלא יהיה מגע ישיר של אש).
      • 6. מורידים מהאש ומוסיפים את מחית האגוזים וה"ברס". מערבבים עד לקבלת תערובת קרם אחידה.
      • 7. מקררים בטמפרטורת החדר במשך 7-6 שעות (ניתן לשמור את המילוי בחוץ בכלי אטום למשך שבוע).
      • 8. מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק (180 מעלות) במשך 2 דקות מכל צד. מניחים להן להצטנן במשך 5 דקות.
      • 9. מחדירים את המילוי באמצעות מזרק מיוחד.

      עוד מתכוני שוקולד

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -