סופגניות להכנה ביתית מהירה

עוד מתכון לסופגניות לכבוד חג האורים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
סופגניות אשל מיטגנות בשמן ( דנה שיין )

מצרכים

  • חומרים ל- 35 יחידות:
  • 1 ק"ג מנופה
  • 1 חבילה שמרית - 50 גר'
  • קורט מלח
  • 1/2 כוס סוכר
  • 100 גר' מרגרינה רכה
  • 1 כפית גרידת לימון
  • 3 ביצים
  • 2 כפות רום
  • 1 1/2 כוסות חלב פושר
  • אבקת סוכר לציפוי
  • מרגרינה לשימון התבנית
  • שמן להברשת הבצק
  • 2 ליטר שמן לטיגון עמוק

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים היטב את הקמח והשמרית ומוסיפים את שאר המצרכים.
  • מניחים בצד ל-10 דק' עד לקבלת בצק יבש וגמיש.
  • 2. מתפיחים במשך שעה במקום חמים עם כיסויי ניילון.
  • 3. יוצרים מהבצק 35 כדורים, מסדרים בתבנית משומנת במרגרינה, מברישים את הכדורים בשמן, מכסים בניילון נצמד, ומניחים לכדורים להכפיל את נפחם.
  • 4. מטגנים בשמן עמוק (180 מעלות) משני הצדדים עד להשחמה.
  • אפשר להוסיף לבצק לפי הטעם והחשק קינמון וניל ועוד.
  • את המליות ניתן לגוון ולהגיש בצלוחיות נפרדות לשולחן: ריבות וקונפיטורות, שוקולד חם, חמאת בוטנים, קרם פרש, חבושים מבושלים, אגסים ביין ועוד.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully