פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      סופגניות להכנה ביתית מהירה

      מתכון של השף רמי עמיר, מקלאב הוטל אילת, בתוספת מליות שונות להגשה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      סופגניות אשל מיטגנות בשמן ( דנה שיין ) (מערכת וואלה! NEWS)
      סופגניות אשל מיטגנות בשמן ( דנה שיין ) (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים ל- 35 יחידות:
      • 1 ק"ג מנופה
      • 1 חבילה שמרית - 50 גר'
      • קורט מלח
      • 1/2 כוס סוכר
      • 100 גר' מרגרינה רכה
      • 1 כפית גרידת לימון
      • 3 ביצים
      • 2 כפות רום
      • 1 1/2 כוסות חלב פושר
      • אבקת סוכר לציפוי
      • מרגרינה לשימון התבנית
      • שמן להברשת הבצק
      • 2 ליטר שמן לטיגון עמוק

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים היטב את הקמח והשמרית ומוסיפים את שאר המצרכים.
      • מניחים בצד ל-10 דק' עד לקבלת בצק יבש וגמיש.
      • 2. מתפיחים במשך שעה במקום חמים עם כיסויי ניילון.
      • 3. יוצרים מהבצק 35 כדורים, מסדרים בתבנית משומנת במרגרינה, מברישים את הכדורים בשמן, מכסים בניילון נצמד, ומניחים לכדורים להכפיל את נפחם.
      • 4. מטגנים בשמן עמוק (180 מעלות) משני הצדדים עד להשחמה.
      • אפשר להוסיף לבצק לפי הטעם והחשק קינמון וניל ועוד.
      • את המליות ניתן לגוון ולהגיש בצלוחיות נפרדות לשולחן: ריבות וקונפיטורות, שוקולד חם, חמאת בוטנים, קרם פרש, חבושים מבושלים, אגסים ביין ועוד.

      עוד מתכוני עוגות ועוגיות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -