מתכונים חמים

סופגניות להכנה ביתית מהירה

מתכון של השף רמי עמיר, מקלאב הוטל אילת, בתוספת מליות שונות להגשה

מתכון מאת: ,מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • דרגת קושי בינונית

סופגניות אשל מיטגנות בשמן ( דנה שיין )

מחשבון המרות

מצרכים

    • חומרים ל- 35 יחידות:
    • 1 ק"ג מנופה
    • 1 חבילה שמרית - 50 גר'
    • קורט מלח
    • 1/2 כוס סוכר
    • 100 גר' מרגרינה רכה
    • 1 כפית גרידת לימון
    • 3 ביצים
    • 2 כפות רום
    • 1 1/2 כוסות חלב פושר
    • אבקת סוכר לציפוי
    • מרגרינה לשימון התבנית
    • שמן להברשת הבצק
    • 2 ליטר שמן לטיגון עמוק

    אופן ההכנה

    • 1. מערבבים היטב את הקמח והשמרית ומוסיפים את שאר המצרכים.
    • מניחים בצד ל-10 דק' עד לקבלת בצק יבש וגמיש.
    • 2. מתפיחים במשך שעה במקום חמים עם כיסויי ניילון.
    • 3. יוצרים מהבצק 35 כדורים, מסדרים בתבנית משומנת במרגרינה, מברישים את הכדורים בשמן, מכסים בניילון נצמד, ומניחים לכדורים להכפיל את נפחם.
    • 4. מטגנים בשמן עמוק (180 מעלות) משני הצדדים עד להשחמה.
    • אפשר להוסיף לבצק לפי הטעם והחשק קינמון וניל ועוד.
    • את המליות ניתן לגוון ולהגיש בצלוחיות נפרדות לשולחן: ריבות וקונפיטורות, שוקולד חם, חמאת בוטנים, קרם פרש, חבושים מבושלים, אגסים ביין ועוד.

    מחשבוני המרה

    • נפחים

    • משקלים

    • טמפרטורה

    טרם התפרסמו תגובות

    הוסף תגובה חדשה

    בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
      לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

      התרעות פיקוד העורף

        walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully