- 1. מערבבים היטב את הקמח והשמרית ומוסיפים את שאר המצרכים.
- מניחים בצד ל-10 דק' עד לקבלת בצק יבש וגמיש.
-
- 2. מתפיחים במשך שעה במקום חמים עם כיסויי ניילון.
-
- 3. יוצרים מהבצק 35 כדורים, מסדרים בתבנית משומנת במרגרינה, מברישים את הכדורים בשמן, מכסים בניילון נצמד, ומניחים לכדורים להכפיל את נפחם.
-
- 4. מטגנים בשמן עמוק (180 מעלות) משני הצדדים עד להשחמה.
-
- אפשר להוסיף לבצק לפי הטעם והחשק קינמון וניל ועוד.
- את המליות ניתן לגוון ולהגיש בצלוחיות נפרדות לשולחן: ריבות וקונפיטורות, שוקולד חם, חמאת בוטנים, קרם פרש, חבושים מבושלים, אגסים ביין ועוד.