אגס ביין ופנקוטה על בסיס מרנג

כדי לאכול כמו במסעדת גורמה בלי לצאת מהבית - מתפנקים על קינוח מושקע של מרנג, פנקוטה ואגסים ביין

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אגס ביין של ספידו בר

מצרכים

  • חומרים ל-6 מנות:
  • לבסיס המרנג:
  • 6 חלמונים
  • 6 כפות סוכר
  • לפנקוטה:
  • 1/2 ליטר שמנת מתוקה 42%
  • 100 גרם סוכר
  • 1 מקל וניל
  • 1 שקית ג'לטין
  • לאגס ביין:
  • 6 אגסים קלופים עם הגבעול
  • 1 בקבוק יין אדום
  • 750 גרם סוכר
  • 1 מקל וניל
  • 1 מקל קינמון
  • 2 כוכבי אניס
  • 5 ציפורן
  • מעט אגוז מוסקט מגורד
  • 2 גרגירי פלפל אנגלי
  • 2 גרגירי פלפל שחור
  • 2 זרעי הל

אופן ההכנה

  • 1. לבסיס המרנג: מקציפים היטב עם מערבל עד שהעיסה תפוחה ובהירה.
  • 2. מזלפים לתוך רינג (או כל אביזר אשר ישמור על צורה עגולה) על תבנית עם ניר אפיה.
  • 3. מחממים תנור ל-90 מעלות ואופים כשעתיים (עד שהמרנג מוצק).
  • 4. לפנקוטה: מערבבים את הסוכר ומקל הוניל עם השמנת ומוסיפים את הג'לטין. מערבבים היטב, מסננים ומעבירים לקירור.
  • 5. לאגסים ביין: מערבבים את המרכיבים בסיר ומוסיפים את האגסים. מבשלים כשעה בחום נמוך עם מכסה.
  • 6. לאחר מכן מוציאים את האגסים שהפכו לסגלגלים ומסננים את הנוזלים בחזרה לסיר. מבשלים על אש גבוהה ומצמצמים את הנוזל.
  • 7. הגשה: מניחים על צלחת את בסיס המרנג מעל מוזגים מהפנקוטה ,מניחים אגס מעל ומקשטים בתפרחת נענע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully