- 1. לבסיס המרנג: מקציפים היטב עם מערבל עד שהעיסה תפוחה ובהירה.
-
- 2. מזלפים לתוך רינג (או כל אביזר אשר ישמור על צורה עגולה) על תבנית עם ניר אפיה.
-
- 3. מחממים תנור ל-90 מעלות ואופים כשעתיים (עד שהמרנג מוצק).
-
- 4. לפנקוטה: מערבבים את הסוכר ומקל הוניל עם השמנת ומוסיפים את הג'לטין. מערבבים היטב, מסננים ומעבירים לקירור.
-
- 5. לאגסים ביין: מערבבים את המרכיבים בסיר ומוסיפים את האגסים. מבשלים כשעה בחום נמוך עם מכסה.
-
- 6. לאחר מכן מוציאים את האגסים שהפכו לסגלגלים ומסננים את הנוזלים בחזרה לסיר. מבשלים על אש גבוהה ומצמצמים את הנוזל.
-
- 7. הגשה: מניחים על צלחת את בסיס המרנג מעל מוזגים מהפנקוטה ,מניחים אגס מעל ומקשטים בתפרחת נענע.