פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אגסים ביין

      מתכון של קייטרינג "קרמל"

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אגסים תשבי (מוטי פישביין) (יח
      אגסים תשבי (מוטי פישביין) (יח"צ)

      מצרכים

      • 6 אגסים מקולפים (להשאיר את העוקץ!)
      • 350 מ"ל יין אדום יבש (מומלץ מרלו של "תשבי")
      • 120 ג"ר סוכר
      • מקל קינמון
      • קורט ציפורן
      • ½ תפוז עם קליפתו
      • למלית:
      • תערובת פירות יבשים (תאנים, משמשים, שזיפים, תמרים, פיסטוקים)

      אופן ההכנה

      • 1. מרוקנים בעדינות את תוכן האגסים (דרך הבסיס). ניתן גם לחצות את האגסים ולרוקן את הליבה.
      • 2. מבשלים את כל חומרי הסירופ עד לרתיחה. מכניסים את האגסים לסירופ ומקטינים את הלהבה. מבשלים עד רכות בינונית (כ-10 דקות). מוצאים את האגסים מהסיר וממשיכים לבשל את הסירופ, עד שנעשה מרוכז.
      • 3. טוחנים במעבד מזון את הפירות היבשים בתוספת 2 כפות מהסירופ שבסיר, עד לקבלת עיסה אחידה.
      • 4.ממלאים את "בטן" האגסים במלית ומניחים כל אגס בצלחת. יוצקים מהסירופ החם על האגס ומסביבו.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -