- 1. חותכים את האגסים לחצאים ומגלענים.
-
- 2. מערבבים היטב את חומרי המילוי. ממלאים את האגסים במילוי ואופים בחום של 180 מעלות כ-10 דקות. חשוב שהאגס לא ייאפה יתר על המידה. מצננים.
-
- 3. מקציפים את החלבונים עם 50 גרם סוכר לקצף יציב. לאחר מכן מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר והשמן עד לקבלת צבע צהוב בהיר.
-
- 4. מוסיפים את הבירה, מאחדים את החלמונים עם החלבונים. מוסיפים את הקמח, הקינמון, הציפורן והאגוזים ומערבבים.
-
- 5. טובלים כל אגס בתערובת. כשהם מחוברים עם קיסם טובלים כל אגס בשמן עמוק וחם עד לקבלת צבע זהוב. מוציאים לנייר סופג ומצננים.
-
- 6. מערבבים ברנדי ודבש עד לקבלת תערובת חלקה. טובלים את האגסים ומצפים בפיסטוקים.
-
- ניתן להגיש עם רוטב פירות יבשים או גלידת וניל.