וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אגסים מתובלים עם קרם יוגורט

מנה דיאטטית של אגסים בקרם יוגורט עשיר

מתכון מאת: מערכת וואלה

אגסים. Artoday
אגסים

מצרכים למתכון

  • 8 אגסים בשלים, לא רכים
  • 50 מ"ל מיץ לימון
  • 3 כוכבי אניס
  • 4 גרגרי הל
  • מקל וניל חצוי לאורכו
  • לסירופ:
  • 150 גר' סוכר
  • 400 מ"ל מים
  • לקרם:
  • 250 גר' גבינת קוטג' 5%
  • גביע יוגורט דנונה 3%
  • 50 מ"ל סירופ מייפל
  • כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • 1. תחילה מכינים את הסירופ, מביאים לרתיחה את הסוכר עם המים, מנמיכים מעט את האש ומבשלים 3-5 דקות נוספות.
  • 2. קולפים את האגסים, מבלי להסיר את הגבעול ואת החלק העליון של הקליפה. חותכים את תחתית האגס כך שהאגסים יהו יציבים ומניחים אחד ליד השני בסיר עם הסירופ.
  • 3. מוסיפים לסיר את מיץ הלימון והתבלינים, מכסים ומביאים לרתיחה.
  • 4. מנמיכים מעט את האש ומבשלים 10 דקות נוספות, עד שהאגסים מתרככים אך לא מאבדים את צורתם. מצננים ומרחיקים את התבלינים.
  • 5. להכנת הקרם, שמים את כל המרכיבים במערבל וטורפים לקבלת קרם חלק.
  • 6. מעמידים כל אגס במרכז צלחת אישית, יוצקים עליו מעט מהסירופ ולידו שתי כפות מהקרם.
  • כל מנה מכילה כ-203 קלוריות, כ-5 גרם חלבון, כ-3 גרם שומן, כ-39 גרם פחמימות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully