- 1. תחילה מכינים את הסירופ, מביאים לרתיחה את הסוכר עם המים, מנמיכים מעט את האש ומבשלים 3-5 דקות נוספות.
-
- 2. קולפים את האגסים, מבלי להסיר את הגבעול ואת החלק העליון של הקליפה. חותכים את תחתית האגס כך שהאגסים יהו יציבים ומניחים אחד ליד השני בסיר עם הסירופ.
-
- 3. מוסיפים לסיר את מיץ הלימון והתבלינים, מכסים ומביאים לרתיחה.
-
- 4. מנמיכים מעט את האש ומבשלים 10 דקות נוספות, עד שהאגסים מתרככים אך לא מאבדים את צורתם. מצננים ומרחיקים את התבלינים.
-
- 5. להכנת הקרם, שמים את כל המרכיבים במערבל וטורפים לקבלת קרם חלק.
-
- 6. מעמידים כל אגס במרכז צלחת אישית, יוצקים עליו מעט מהסירופ ולידו שתי כפות מהקרם.
-
- כל מנה מכילה כ-203 קלוריות, כ-5 גרם חלבון, כ-3 גרם שומן, כ-39 גרם פחמימות.