- . מרתיחים חלב עם מלח וחמאה בסיר בינוני.
-
- 2. מוסיפים את האורז, מביאים שוב לרתיחה ולאחר מכן מנמיכים את הלהבה.
-
- 3. מערבבים את הריזוטו מדי פעם ומבשלים עד שהאורז סופג את החלב.
-
- 4. לאחר כ15 דקות, יש להוסיף את הסוכר, המלח, הפלפל האנגלי והקינמון ולהמשיך את הבישול ל5 דקות דקות נוספות עד שהריזוטו מגיע למצב מוכן.
-
- 5. מעבירים את הפודינג לקעריות הגשה, מקררים לטמפרטורת הגשה, מכניסים למקרר ללילה אחד.
-
- 6. אופן הכנת רוטב הקרמל תה: מחממים מחבת על להבה בינונית וממיסים את הסוכר, יחד עם מיץ לימון ותוכן שקית התה. תוך כדי ערבוב עם כף עץ.
-
- 7. לאחר שהסוכר נמס לחלוטין וקיבל גוון קרמלי מסירים מהאש, מוסיפים מים ומחזירים לאש ומערבבים היטב. מקררים.
-
- 8. מגישים את הפודינג עם דובדבנים וקצפת. ומזליפים מעל לקצפת.