- 1. מחממים בסיר קטן את החלב.
-
- 2. ממיסים את הקפה במעט חלב חם ומצרפים לסיר יחד עם הסוכר, הוניל והתפוז (מיץ וקליפה מגוררת) עד לסף רתיחה, והמסת הסוכר.
-
- 3. מטגנים בסיר נפרד, על גבי להבה נמוכה את הריזוטו בעזרת החמאה.
-
- 4. לאחר שהאורז חומם מעט וצופה יפה בחמאה, מתחילים בהטמעת הנוזלים. מעבירים מצקת מלאה חלב לסיר האורז ובוחשים בעדינות ובהתמדה. לאחר שתחתית הסיר יבשה מעבירים מצקת נוזלים נוספת. חוזרים על התהליך עד סיום כל הנוזלים.
-
- 5. מוסיפים את השמנת המתוקה או חלב הקוקוס ומערבבים שוב.
-
- 6. מגישים מיד בעוד הריזוטו חם, בכוסות הגשה.
-
- צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקה מקוון.