- 1. להכנת התחתית: טוחנים במעבד מזון את חבילת הפתי בר עם הסוכר והחמאה.
-
- 2. מרפדים את התבנית בעיסה. מהדקים היטב לתחתית דקה ככל האפשר ומצננים. בשארית המסה ניתן לרפד תבנית קטנה נוספת.
-
- 3. מחממים תנור לחום בינוני נמוך (º150 - º 160)
-
- 4. להכנת המלית: במעבד המזון עם להב הפלדה מקציפים את גבינת העיזים עם הסוכר. מתחילים לאט ומגבירים את המהירות.
-
- 5. מוסיפים את הביצים, גרידת הלימון והדבש ומערבבים למסה חלקה. בזמן הערבוב מוסיפים שמנת חמוצה.
-
- 6. יוצקים לתבנית ואופים למשך 35 דקות בדיוק.
-
- 7. מוציאים מהתנור, מצננים מספר דקות על השיש ואחר כך מניחים במקרר.