- 1. מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים את התבנית או מרפדים בנייר אפייה.
-
- 2. שמים בקערה המיקסר חמאה/מרגרינה וסוכר ומעבדים עם וו הגיטרה במהירות בינונית עד שהתערובת חלקה. מוסיפים את הביצים, אחת-אחת, ומעבדים היטב אחרי כל הוספה.
-
- 3. מוסיפים ריבה, קקאו/קפה נמס, קינמון וליקר/יין ומעבדים קצת.
-
- 4. מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים לסירוגין את הקמח התופח והמים הרותחים, תוך עיבוד, רק עד שהתערובת אחידה.
-
- 5. מעבירים לתבנית ולתנור. אופים כחצי שעה או עד שהעוגה תפוחה ושחומה וקיסם המוחדר למרכזה יוצא יבש או כמעט יבש (עם פירור אחד או שניים).