- .מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה רכה עם סוכר עד שמתקבל קרם. מוסיפים חלמונים ומעבדים לתערובת אחידה.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים קמח תופח, מלח וסודה לשתייה.
- 3. מוסיפים את תערובת הקמח לקערת המיקסר בהדרגתיות ומערבבים רק עד שהבצק מתגבש.
- 4. מחממים תנור ל-160 מעלות.
- 5. מרדדים את הבצק בין שני ניירות אפיה לעובי 5 מ"מ, מרפדים עם הבצק תחתית של תבנית בקוטר 24 ס"מ. את שארית הבצק מניחים בתבנית אפייה נוספת (ישמש עבור הפירורים).
- 6. מכניסים לתנור את שתי התבניות ואופים במשך 10 דקות, מורידים את החום ל-120 מעלות ואופים 20 דקות נוספות. מוצאים מהתנור ומצננים.
- 7. לאחר שהבצק מתקרר, מפוררים את הבצק האפוי המיועד לפירורים.
- 8.מכינים את מלית הגבינה: בקערית קטנה משרים ג'לטין ב-3 כפות מים קרים, למשך 5 דקות, עד שהג'לטין ספוג במים.
- 9. בקערה גדולה מערבבים גבינה לבנה, חלב, 5 כפות סוכר ופודינג.
- 10. ממיסים את הג'לטין במיקרו למשך 20-25 שניות ומוסיפים בהדרגה לתערובת הגבינה.
- 11. מקציפים שמנת מתוקה רק עד שהיא מגיעה למרקם של יוגורט רך ומקפלים בעדינות לתערובת הגבינה.
- 12. מקציפים חלבונים עם 3 כפות סוכר לקצף יציב ורך ומקפלים לתערובת הגבינות.
- 13. יוצקים את תערובת הגבינה על תחתית הבצק האפוי, מפזרים את פירורי הבצק מעל ומעבירים למקפיא למשך 24 שעות.
- 14. לאחר ההקפאה, מחלצים את העוגה מהתבנית ומפשירים במקרר עד להגשה.