- 1. התחתית: במעבד מזון או בעזרת פטיש שניצל מרסקים את עוגיות האוראו לפירורים דקים. מוסיפים חמאה מומסת וקורט מלח, מערבבים ומהדקים בעזרת כף לתחתית התבנית. מעבירים בינתיים לקירור.
-
- 2. הקרם: מערבבים בקערית ג'לטין ומים, ומניחים לשבת לספוח נוזלים ל-5-10 דקות.
-
- 3. במיקרוגל או על בן מארי ממיסים את השוקולד הלבן, ומניחים להצטנן.
-
- 4. מערבבים בקערה גדולה גבינה לבנה, גבינת שמנת ותמצית וניל. מוסיפים את השוקולד המומס תוך טריפה עד לקבלת תערובת חלקה.
-
- 5. ממיסים את הג'לטין (15 שניות במיקרוגל), מערבבים לתוכו כמה כפות מתערובת הגבינה ומוסיפים לתערובת העוגה תוך טריפה עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 6. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה וסוכר לקצפת רכה, ומקפלים לתוך הבלילה.
-
- 7. לסיום קוצצים את עוגיות האוראו המצופות לחתיכות גסות, מוסיפים לקרם ומקפלים עד להטמעה. יוצקים את הקרם על תחתית האוראו, ומעבירים לקירור ל-5-6 שעות לפחות להתייצבות, ורצוי למשך הלילה.
-
- 8. לאחר שהעוגה התייצבה, מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה ואבקת סוכר לקצפת יציבה, מעבירים לשקית זילוף ומעטרים את העוגה. קוצצים את עוגיות האוראו המצופות לרבעים, ועורמים במרכז.