- 1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
-
- 2. מקציפים במערבל חשמלי ביצים שלמות, סוכר ומלח במשך 5-6 דקות, לתערובת בהירה ותפוחה מאוד. מנפים פנימה קמח, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים לתערובת חלקה.
-
- 3. משטחים בתבנית גדולה מרופדת בנייר אפייה, ואופים 12 דקות במדף העליון של התנור. מצננים.
-
- 4. במעבד מזון או בעזרת פטיש שניצל טוחנים את עוגיות האוראו לפירורים דקים. מקציפים במערבל חשמלי שמנת מתוקה, תמצית וניל ואבקת סוכר לקצפת יציבה. שומרים בצד שליש מכמות הקצפת עבור העיטור, ומקפלים אל היתרה פירורי אוראו ושוקולד חלב מגורר. מורחים את המלית על הטורט, ומגלגלים לרולדה הדוקה.
-
- 5. מעבירים את יתרת הקצפת לשקית זילוף, מעטרים את הרולדה ומסדרים מעל עוגיות אוראו שלמות. מעבירים לקירור לכמה שעות עד לילה לפני האכילה.