- 1. להכנת הבסיס: מרפדים את הדפנות הפנימיות של הרינגים בשקף לאפייה ומניחים על תבנית קטנה.
-
- 2. טוחנים את העוגיות לפירורים דקים במעבד מזון. משטחים כ-2 כפות פירורים בכל רינג ומהדקים היטב. במידה ומכינים בתבנית אחת, מערבבים את פירורי העוגיות עם החמאה המומסת, משטחים ומהדקים.
-
- 3. להכנת הבלילה: ממיסים יחד במיקרוגל חמאה, שוקולד וחלב ומערבבים היטב. לאחר מכן מצננים מעט.
-
- 4. במקביל מערבבים את הגבינה עם אבקת האינסטנט פודינג.
-
- 5. מאחדים בין התערובות ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
-
- 6. מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה. מקפלים את הקצפת לתוך תערובת הגבינה.
-
- 7. מוסיפים את שברי העוגיות ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים את התערובת לרינגים (או לתבנית). מיישרים את פני העוגה, ומעבירים להקפאה למשך לילה.
-
- 8. לפני ההגשה מביאים את התבניות לטמפרטורת החדר. לאחר מספר דקות מסירים את הרינגים ואת השקף.
-
- 9. להכנת העיטור: מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם אבקת הסוכר, מעבירים לשק זילוף עם פייה בצורת כוכב ומעטרים את העוגות. ניתן להוסיף גם עוגיות מיני אוראו לפיזור באופן חופשי על העוגה.