- 1. מערבבים יחד את מרכיבי הקלתית, שוטחים על התחתית של תבנית קפיצית בקוטר 28 ס"מ. מצננים.
-
- 2. בסיר קטן מערבבים את הג'לטין עם הסוכר. טורפים במזלג את החלמונים עם החלב ומוסיפים לסיר. מבשלים על אש נמוכה תוך בחישה, עד שהג'לטין נמס והתערובת מסמיכה מעט. מוסיפים את הקליפה ומיץ הלימון ומסירים מהאש. מצננים מעט. מערבבים עם הגבינה.
-
- 3. מקציפים את החלבונים ומקפלים עם תערובת הגבינה. מקפלים עם הקצפת. שוטחים בתבנית ומצננים. העוגה מתייצבת לאחר מספר שעות.
-
- 4. מכסים ב-300 גרם מפירות היער. את הפרי הנותר מרסקים במעבד מזון. בסיר קטן מבשלים את המים עם הקורנפלור והסוכר, תוך בחישה, עד שמסמיך מעט, מוסיפים את רסק הפרי ומיץ הלימון ומבשלים דקה נוספת. מסירים מהאש, מצננים מעט ויוצקים על העוגה. שומרים במקרר.