מאפינס קפה ותבלינים

מאפה קטן עם נקודות חן של קפה מבצבצות, מתכון קל להכנה שפשוט פשע לא לאפות

מתכון מאת: ערן ירוחם, מערכת וואלה!

מצרכים

  • ל-12 יחידות:
  • 2 כוסות (280 גרם) קמח לבן
  • 1/2 כוס (120 גרם) סוכר
  • 1/2 2 כפיות שטוחות של אבקת אפיה
  • 2 כפיות של קפה נמס קצב ברזילאי של עלית
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית קינמון
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט
  • כוס חלב, או שמנת לבישול 10% שומן
  • 100 גרם חמאה מומסת
  • 1 ביצה טרופה
  • כפית תמצית וניל
  • 3/4 כוס שוקולד צ'יפס מרירים

אופן ההכנה

  • 1. לחמם תנור ל-180 מעלות. לשמן תבנית מאפינס.
  • 2. לערבב יחד את כול החומרים היבשים (קמח, סוכר , אבקת אפיה, תבלינים וקפה).
  • 3. בקערה ניפרדת מערבבים את כל החומרים הרטובים ( חלב, חמאה, תמצית וניל,וביצה).
  • 4. להוסיף לקערת ה"יבשים" את תערובת החומרים הרטובים, ולערבב עד איחוד החומרים. לא לערבב יותר מידי.
  • 5. "לקפל" פנימה את השוקולד צ'יפס. להעביר לתבנית המשומנת ולאפות כ-18 דקות.
  • צילום, בימוי ועריכה: IVP - בית הפקה מקוון.
  • עוגת גבינה ועוגיות אוראו

  • נשיקות מתוקות

  • עוגת בננות

  • טארט טאטן קאנל בדבש

  • בראוניז שוקולד

  • עוגיות שחור לבן

  • קוגלהוף תפוזים חורפי

  • מעמולים במילוי אגוזים וקינמון

  • פחזניות במילוי קצפת וניל

  • פחזניות - שוקטים

  • בראוניז מהירים וקלים להכנה

  • עוגיות אלפחורס במילוי מרקיז שוקולד ושברי פקאן

  • פיננסייר - עוגיות חמאה צרפתיות מעודנות

  • עוגת מוס ג'נדויה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully