- 1. ממיסים חמאה בשמן זית, מאדים את השום, הבצל והפטריות.
-
- 2. מוסיפים את הריזוטו ומטגנים כך שכל הגרגרים יהיו מצופים שומן.
-
- 3. מוסיפים את היין הלבן ומצמצמים.
-
- 4. מוסיפים את כל התבלינים היבשים.
-
- 5. כשהסיר על אש בינונית נמוכה מוסיפים מצקת קטנה של ציר בכל פעם. מחכים למצקת נוספת רק שרוב הנוזל התאדה.
-
- 6. מוסיפים ציר עד שהריזוטו מגיע לרמת אל-דנטה. מערבבים עם הפרמזן ומקררים.
-
- 7. מגלגלים את הריזוטו לצורה של כדור. נועצים במרכז הכדור מקל קינמון ומעבירים לקירור. טובלים את הכדור בביצה ולאחר מכן בפירורי לחם.
-
- 8. מטגנים בשמן עמוק.
-
- 9. מגישים את סוכריות הריזוטו מיד.