פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פנקוטה

      מתכון של מרק שולמן, פפה ליאו.

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פולי קפה (ShutterStock)
      פולי קפה (ShutterStock)

      מצרכים

      • 150 גרם סוכר לבן
      • 500 cc שמנת מתוקה
      • 150 מ"ל חלב
      • מקל וניל
      • 7 פולי קפה
      • קליפה מלימון 1 (ללא הלבן)
      • 15 גרם ג'לטין
      • 100 cc סירופ שקדים
      • לרוטב:
      • 50 גרם סוכר
      • 150 גרם שמנת מתוקה

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את כל החומרים מלבד הג'לטין. מביאים ל 70 מעלות.
      • 2. מקררים ל 50 מעלות. יוצקים לתוך הכלים ומניחים במשך 8 שעות בקירור.
      • 3. לרוטב: שופכים סוכר לכלי נירוסטה. מחממים עד שהסוכר יהפוך חום כהה.
      • 4. שופכים את השמנת המתוקה ומרתיחים, עד שהסוכר נמס בשמנת. מקררים ויוצקים מעל הפנקוטה

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות