וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פנקוטה

מתכון של מרק שולמן, פפה ליאו.

מתכון מאת: rest

פולי קפה. ShutterStock
פולי קפה

מצרכים למתכון

  • 150 גרם סוכר לבן
  • 500 cc שמנת מתוקה
  • 150 מ"ל חלב
  • מקל וניל
  • 7 פולי קפה
  • קליפה מלימון 1 (ללא הלבן)
  • 15 גרם ג'לטין
  • 100 cc סירופ שקדים
  • לרוטב:
  • 50 גרם סוכר
  • 150 גרם שמנת מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מערבבים את כל החומרים מלבד הג'לטין. מביאים ל 70 מעלות.
  • 2. מקררים ל 50 מעלות. יוצקים לתוך הכלים ומניחים במשך 8 שעות בקירור.
  • 3. לרוטב: שופכים סוכר לכלי נירוסטה. מחממים עד שהסוכר יהפוך חום כהה.
  • 4. שופכים את השמנת המתוקה ומרתיחים, עד שהסוכר נמס בשמנת. מקררים ויוצקים מעל הפנקוטה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully