- 1. על מחבת יחסית כבדה שמוצבת מעל גחלים קולים שקדים פרוסים עד לקבלת גוון זהוב- חובה לערבב כל הזמן עם כף עץ בעלת ידית ארוכה. מוסיפים תוך כדי ערבוב תמידי את הקוקוס וממשיכים לקלות עד הקוקוס מתחיל לקבל גוון חום. מוציאים מיד לקערה נפרדת (לא משאירים במחבת- זה ישרף).
-
- 2. לנגב את המחבת משאריות הקוקוס וומחזירים לאש. שמים מעט שמן זית ומוסיפים את הבננות מקולפות. מטגנים בערך 5 דקות ומערבבים מידי פעם.
-
- 3. מוסיפים חצי פחית של חלב קוקוס, את השוקולד הלבן ,3 הסילאן ומיץ הלימון ומרתיחים תוך כדי בחישה מתמדת, עד שהשוקולד נמס ומעט מבעבע. מסירים מהגחלים ולפזר מעל את השקדים והקוקוס הקלויים. זה חם זהירות על הלשון.