פנקוטה שוקולד
מתכון של מסעדת דליס מהוד השרון.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים ל-4 מנות:
- 1 מיכל שמנת מתוקה 32% (250 מ'ל)
- 100 גרם שוקולד מריר משובח
- 1כפית ג'לטין
- 50 גרם סוכר
אופן ההכנה
- 1. משרים את הג'לטין ב-6 כפיות מים קרים.
- 2. מחממים את השמנת, שוקולד והסוכר על אש בינונית בסיר בעל תחתית כפולה, עד לרתיחה כמעט מלאה.
- 3. מערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה ומוסיפים את הג'לטין. ממשיכים לערבב עד שהג'לטין נמס.
- 4. מחלקים למנות ומקררים כ-4 שעות.