טראפלס שוקולד של מסעדת החצר
מתכון של מוטי אוחנה, שף מסעדת "החצר"
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 180 מ"ל שמנת מתוקה צמחית
- 25 גרם גלוקוז (להשיג בחנויות מתמחות באפיה)
- 300 גרם שוקולד מריר
- ויסקי או אלכוהול אהוב אחר
- לציפוי הטראפלס: קקאו/ פיסטוק טחון/ קוקוס/ ברס
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים את השמנת הצמחית והגלוקוז.
- 2. שופכים על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
- 3. מוסיפים ויסקי לפי הטעם (כמה כפות).
- 4. מקררים את המסה עד להתמצקות למשך 4-5 שעות במקרר.
- 5. מגלגלים לעיגולים ועוטפים בציפוי הנבחר.
- 6. שומרים בקירור.