טראפלס שוקולד של מסעדת החצר

מתכון של מוטי אוחנה, שף מסעדת "החצר"

מתכון מאת: מוטי אוחנה, מערכת וואלה!
טראפלס שוקולד

מצרכים

  • 180 מ"ל שמנת מתוקה צמחית
  • 25 גרם גלוקוז (להשיג בחנויות מתמחות באפיה)
  • 300 גרם שוקולד מריר
  • ויסקי או אלכוהול אהוב אחר
  • לציפוי הטראפלס: קקאו/ פיסטוק טחון/ קוקוס/ ברס

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים את השמנת הצמחית והגלוקוז.
  • 2. שופכים על השוקולד, ממתינים דקה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  • 3. מוסיפים ויסקי לפי הטעם (כמה כפות).
  • 4. מקררים את המסה עד להתמצקות למשך 4-5 שעות במקרר.
  • 5. מגלגלים לעיגולים ועוטפים בציפוי הנבחר.
  • 6. שומרים בקירור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully