טראפלס שוקולד ונענע

זריקת מרץ בניחוח הנענע לטראפלס שוקולד המוכרים. מתכון של רשת ”ROY שוקולד”

מתכון מאת: מערכת וואלה!
טראפלס שוקלד של Roy(צילום: שי בן אפריים)

מצרכים

  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • 150 גרם חמאה
  • 2\1 צרור נענע-שטוף, מיובש ומופרד לעלים
  • 400 גרם שוקולד חלב
  • 200 גרם שוקולד מריר 70%
  • אבקת קקאו

אופן ההכנה

  • 1. קוצצים את הנענע לחתיכות קטנות. יש להשתמש בעלים בלבד.
  • 2. מחממים את השמנת עם החמאה, תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה.
  • 3. מוסיפים את עלי הנענע וטוחנים בעזרת בלנדר מוט ידני.
  • ממשיכים לחמם בעדינות עד לסף רתיחה.
  • 4. מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד וממתינים 2 דקות.
  • מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם חלקה.
  • 5. מעבירים את המסה לתבנית עם נייר אפיה, שתיצור שכבה בגובה של כ-2 ס"מ ומקררים עד להתקשות מוחלטת.
  • 6. משחררים מהתבנית, חותכים לקוביות, מגלגלים את הקוביות לכדורים וטובלים באבקת קקאו.
  • טיפ: "מקמחים" את הידיים בקקאו למניעת הדבקות הטראפלס.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully