פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טראפלס שוקולד ונענע

      זריקת מרץ בניחוח הנענע לטראפלס שוקולד המוכרים. מתכון של רשת ”ROY שוקולד”

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      טראפלס שוקלד של Roy (יח
      טראפלס שוקלד של Roy (יח"צ , שי בן אפריים)

      מצרכים

      • 1 מיכל שמנת מתוקה
      • 150 גרם חמאה
      • 2\1 צרור נענע-שטוף, מיובש ומופרד לעלים
      • 400 גרם שוקולד חלב
      • 200 גרם שוקולד מריר 70%
      • אבקת קקאו

      אופן ההכנה

      • 1. קוצצים את הנענע לחתיכות קטנות. יש להשתמש בעלים בלבד.
      • 2. מחממים את השמנת עם החמאה, תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה.
      • 3. מוסיפים את עלי הנענע וטוחנים בעזרת בלנדר מוט ידני.
      • ממשיכים לחמם בעדינות עד לסף רתיחה.
      • 4. מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד וממתינים 2 דקות.
      • מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם חלקה.
      • 5. מעבירים את המסה לתבנית עם נייר אפיה, שתיצור שכבה בגובה של כ-2 ס"מ ומקררים עד להתקשות מוחלטת.
      • 6. משחררים מהתבנית, חותכים לקוביות, מגלגלים את הקוביות לכדורים וטובלים באבקת קקאו.
      • טיפ: "מקמחים" את הידיים בקקאו למניעת הדבקות הטראפלס.

      עוד מתכוני קינוחים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -