- 1. קוצצים את הנענע לחתיכות קטנות. יש להשתמש בעלים בלבד.
-
- 2. מחממים את השמנת עם החמאה, תוך כדי ערבוב עד שהחמאה נמסה.
-
- 3. מוסיפים את עלי הנענע וטוחנים בעזרת בלנדר מוט ידני.
- ממשיכים לחמם בעדינות עד לסף רתיחה.
-
- 4. מורידים מהאש, מוסיפים את השוקולד וממתינים 2 דקות.
- מערבבים את התערובת עד לקבלת מרקם חלקה.
-
- 5. מעבירים את המסה לתבנית עם נייר אפיה, שתיצור שכבה בגובה של כ-2 ס"מ ומקררים עד להתקשות מוחלטת.
-
- 6. משחררים מהתבנית, חותכים לקוביות, מגלגלים את הקוביות לכדורים וטובלים באבקת קקאו.
-
- טיפ: "מקמחים" את הידיים בקקאו למניעת הדבקות הטראפלס.