עוגת קוקוס שוקולד
מתכון של עליז ריכטר.
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 500 גר' קוקוס
- 4 ביצים
- 200 גר' אגוזים טחונים
- 2/3 כוס קמח רגיל
- 1 חבילה גדולה שוקולד מריר
- 1 כפית חמאה
- לסירופ:
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס מים
- מיץ מחצי לימון
אופן ההכנה
- 1. מכינים את הסירופ: שמים את כל החומרים בסיר על האש, מביאים לרתיחה ומצננים.
- 2. מוסיפים את הקוקוס לסירופ ומערבבים.
- 3. בסיר נפרד ממיסים את השוקולד עם כפית חמאה.
- 4. מוסיפים לתערובת הקוקוס את השוקולד המומס, קמח, אגוזים וביצים ומערבבים היטב.
- 5. משמנים תבנית עגולה ומעבירים אליה את התערובת. מעבירים לתנור שחומם מראש ואופים ב-150 מעלות במשך 35 דקות.