- 1. מקציפים 6 חלבונים עם חצי כוס סוכר.
-
- 2. מערבבים בקערה נפרדת 6 חלמונים, חצי כוס סוכר ויין. מוסיפים את העיסה לחלבונים המוקצפים, ומקציפים במהירות הכי נמוכה.
-
- 3. בקערה נוספת מערבבים את השוקולד, האגוזים, הקמח, הקוקוס ואבקת האפייה.
-
- 4. מוסיפים את תערובת השוקולד בתנועות עטיפה לביצים המוקצפות.
-
- 5. משמנים תבנית עגולה בקוטר 26. יוצקים את התערובת ואופים בחום 180 מעלות כ-45 דקות. העוגה מוכנה כאשר קיסם נעוץ יוצא נקי לחלוטין.
-
- 6. מרטיבים את העוגה בעודה חמה בכוס נס-קפה חם.
-
- 7. מקציפים שמנת מתוקה עם אבקת נס קפה.
-
- 8. מצפים את העוגה בשמנת המתוקה לאחר שהתקררה. מעטרים בשוקולד מגורד ובאגוזי קליפורניה מחולקים לרבעים. מקררים היטב לפני הגשה.