מרק טרופי ופרפה קוקוס
קינוח מתוחכם המשלב מרק טרופי ופרפה קוקוס
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- למרק טרופי:
- 250 גר' בננה
- 250 גר' מנגו
- 250 גר' מלון
- 250 גר' פסיפלורה
- 50 גר' סוכר
- 20 גר' ג'ינג'ר
- לפרפה קוקוס:
- 65 גר' שוקולד לבן מומס
- 20 גר' פתיתי קוקוס
- 1/4 דף ג'לטין
- 200 מל' שמנת מוקצפת
- 10 מל' "מונין" קוקוס (תרכיז בטעם קוקוס)
- למרנג:
- 62.5 גר' סוכר
- 62.5 גר' חלבון
אופן ההכנה
- הכנת פרפה קוקוס:
- 1. מקציפים את החלבון והסוכר למרנג.
- 2. מחממים מעט את המונין וממיסים בתוכו את הג'לטין.
- 3. מערבבים את הקוקוס בשוקולד המומס, מוסיפים את המרנג ואת הג'לטין ומקפלים פנימה את השמנת המוקצפת.
- 4. מזלפים בתבנית סיליקון ומקפיאים.
- הכנת המרק:
- 1. מבשלים יחד את חומרי המרק, טוחנים ומקררים.
- 2. מגישים את הפרפה והמרק יחד בצלחת עמוקה.