פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מרק טרופי ופרפה קוקוס

      מתכון של מני הכץ השף של מסעדת ארטישוק- מסעדה מקדמת אמנות" במתחם " זמן לאמנות" בתל אביב

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מרק טרופי ופרפרה קוקוס - מסעדת ארטישוק (מערכת וואלה! NEWS)
      מרק טרופי ופרפרה קוקוס - מסעדת ארטישוק (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • למרק טרופי:
      • 250 גר' בננה
      • 250 גר' מנגו
      • 250 גר' מלון
      • 250 גר' פסיפלורה
      • 50 גר' סוכר
      • 20 גר' ג'ינג'ר
      • לפרפה קוקוס:
      • 65 גר' שוקולד לבן מומס
      • 20 גר' פתיתי קוקוס
      • 1/4 דף ג'לטין
      • 200 מל' שמנת מוקצפת
      • 10 מל' "מונין" קוקוס (תרכיז בטעם קוקוס)
      • למרנג:
      • 62.5 גר' סוכר
      • 62.5 גר' חלבון

      אופן ההכנה

      • הכנת פרפה קוקוס:
      • 1. מקציפים את החלבון והסוכר למרנג.
      • 2. מחממים מעט את המונין וממיסים בתוכו את הג'לטין.
      • 3. מערבבים את הקוקוס בשוקולד המומס, מוסיפים את המרנג ואת הג'לטין ומקפלים פנימה את השמנת המוקצפת.
      • 4. מזלפים בתבנית סיליקון ומקפיאים.
      • הכנת המרק:
      • 1. מבשלים יחד את חומרי המרק, טוחנים ומקררים.
      • 2. מגישים את הפרפה והמרק יחד בצלחת עמוקה.

      עוד מתכוני מרקים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -