וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק טרופי ופרפה קוקוס

קינוח מתוחכם המשלב מרק טרופי ופרפה קוקוס

מתכון מאת: מערכת וואלה

מרק טרופי ופרפרה קוקוס - מסעדת ארטישוק. מערכת וואלה
מרק טרופי ופרפרה קוקוס - מסעדת ארטישוק

מצרכים למתכון

  • למרק טרופי:
  • 250 גר' בננה
  • 250 גר' מנגו
  • 250 גר' מלון
  • 250 גר' פסיפלורה
  • 50 גר' סוכר
  • 20 גר' ג'ינג'ר
  • לפרפה קוקוס:
  • 65 גר' שוקולד לבן מומס
  • 20 גר' פתיתי קוקוס
  • 1/4 דף ג'לטין
  • 200 מל' שמנת מוקצפת
  • 10 מל' "מונין" קוקוס (תרכיז בטעם קוקוס)
  • למרנג:
  • 62.5 גר' סוכר
  • 62.5 גר' חלבון

אופן ההכנה

  • הכנת פרפה קוקוס:
  • 1. מקציפים את החלבון והסוכר למרנג.
  • 2. מחממים מעט את המונין וממיסים בתוכו את הג'לטין.
  • 3. מערבבים את הקוקוס בשוקולד המומס, מוסיפים את המרנג ואת הג'לטין ומקפלים פנימה את השמנת המוקצפת.
  • 4. מזלפים בתבנית סיליקון ומקפיאים.
  • הכנת המרק:
  • 1. מבשלים יחד את חומרי המרק, טוחנים ומקררים.
  • 2. מגישים את הפרפה והמרק יחד בצלחת עמוקה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully