- 1.מחממים את 2 כפות הדבש כ-10 שניות במיקרו. במקציף ידני או במיקסר מקציפים את החלמונים עם הדבש החמים.
-
- 2.במקביל מקציפים את החלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
-
- 3.מקציפים את שמנת הפרווה לקרם יציב.
-
- 4.מקפלים לתוך קציפת החלמונים את החלבונים המוקצפים.
-
- 5.מקפלים פנימה את השמנת המוקצפת ומערבבים בעדינות עד שנוצר קרם חלק.
-
- 6.חותכים את הדובשניות לחתיכות קטנות, ומבליעים בתוך הקרם.
-
- 7.יוצקים את הקרם לאינגלישקייק, ומקפיאים למשך יממה לפחות.
-
- 8.מוציאים מהמקפיא, נותנים למקפא להפשיר מעט, פורסים את הסמי פרדו (חצי קפוא) בעזרת סכין, ומעבירים לצלחות הגשה.
-
- גיוון: אפשר לקשט בפירות יער, בדובשניות או ברוטב חמצמץ. ניתן גם להקפיא המסה בתבניות סיליקון אישיות, ולהגיש כמנה אישית.