מתכונים חמים

סמיפרדו עם שקדים

מתכון מאת: דנה שיין ,מערכת וואלה! NEWS
  • דרגת קושי בינונית

שקדים

מחשבון המרות

מצרכים

  • 300 גרם שקדים קלויים (לא קלופים)
  • כוס סוכר
  • 4 כפות מים
  • חומרים לסמיפרדו (הקליקו על המתכון מתכון הבסיסי משמאל):
  • 4 כפות סוכר גדושות
  • 4 ביצים מופרדות
  • 2 מכלי שמנת מתוקה
  • קורט מלח
  • 1 מקל וניל

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים מחצית מהשקדים דק מאד ואת המחצית השנייה טוחנים גס.
  • 2. על להבה בינונית ממיסים את הסוכר עם המים עד שנוצר קרמל.
  • 3. מורידים מהאש, מוסיפים את השקדים הטחונים, מערבבים ומחזירים ללהבה בינונית תוך כדי ערבוב לדקה אחת.
  • 4. משמנים תבנית שטוחה ויוצקים לתוכה את התערובת.
  • 5. מצננים היטב, שוברים לחתיכות גסות, מעבירים למעבד מזון וטוחנים לפיסות קטנטנות.
  • 6. מוסיפים לתערובת הסמי פרדו ומקפיאים (מתכון לסמיפרדו משמאל)

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/הלתנאי שימוש
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully