סמיפרדו דובדבנים בוישיניאק ושוקולד לבן

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה!
סמי פרדו עם רוטב דובדבנים ( דנה שיין )

מצרכים

  • 200 גר' דובדבנים טריים חצויים ומגולענים
  • 2/3 כוס וישיניאק
  • 3 כפות סוכר
  • 150 גר' פתיתי שוקולד צ'יפס לבן (או שוקולד לבן איכותי מגורר גס)

אופן ההכנה

  • 1. משרים את הדובדבנים בוישיניאק והסוכר למשך שעתיים לפחות ואז מסננים. שומרים את הנוזל.
  • 2. מוסיפים את הדובדבנים והשוקולד הלבן לתערובת הסמי פרדו ומקפיאים.(מתכון לסמיפרדו משמאל)
  • 3. מגישים עם נגיעה של הרוטב ועלה נענע.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully