סמיפרדו דובדבנים בוישיניאק ושוקולד לבן
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 200 גר' דובדבנים טריים חצויים ומגולענים
- 2/3 כוס וישיניאק
- 3 כפות סוכר
- 150 גר' פתיתי שוקולד צ'יפס לבן (או שוקולד לבן איכותי מגורר גס)
אופן ההכנה
- 1. משרים את הדובדבנים בוישיניאק והסוכר למשך שעתיים לפחות ואז מסננים. שומרים את הנוזל.
- 2. מוסיפים את הדובדבנים והשוקולד הלבן לתערובת הסמי פרדו ומקפיאים.(מתכון לסמיפרדו משמאל)
- 3. מגישים עם נגיעה של הרוטב ועלה נענע.