פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      ארטיק יוגורט ודובדבנים

      במקום גלידות כבדות ומלאות שמנת, חיפשנו ומצאנו גלידה דלת שומן מיוגורט ודובדבנים ללא מכונה

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אולגה יסובסקי (נמרוד סונדרס)
      אולגה יסובסקי (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-6 ארטיקים:
      • 1/2 ליטר יוגורט כבשים
      • 1/2 כוס דובדבנים טריים
      • 1/2 כוס ליצ'י קלופים
      • 2 כפות דבש

      אופן ההכנה

      • 1. שוטפים ומוציאים את החרצנים מהליצ'י והדובדבנים.
      • 2. מעבירים את כל החומרים למערבל וטוחנים מספר פולסים, אפשר להשאיר חתיכות פרי קטנות לא טחונות.
      • 3. טועמים. אם הטעם חמצמץ מידי לטעמכם, הוסיפו עוד כף דבש.
      • 4. מעבירים את התערובת לתבניות גלידה מפלסטיק (עולות גרושים) או לכוסות פלסטיק חד פעמיות ובהם תוקעים מקל ארטיק באמצע.
      • 5. מקפיאים ללילה ונהנים מגלידה בריאה וטעימה למחרת.

      מתכונים נוספים

      ארטיק יוגורט ודובדבנים
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -