ארטיק יוגורט ודובדבנים

במקום גלידות כבדות ומלאות שמנת, חיפשנו ומצאנו גלידה דלת שומן מיוגורט ודובדבנים ללא מכונה

מתכון מאת: אולגה יסובסקי, מערכת וואלה!
אולגה יסובסקי. נמרוד סונדרס
אולגה יסובסקי

מצרכים

  • ל-6 ארטיקים:
  • 1/2 ליטר יוגורט כבשים
  • 1/2 כוס דובדבנים טריים
  • 1/2 כוס ליצ'י קלופים
  • 2 כפות דבש

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים ומוציאים את החרצנים מהליצ'י והדובדבנים.
  • 2. מעבירים את כל החומרים למערבל וטוחנים מספר פולסים, אפשר להשאיר חתיכות פרי קטנות לא טחונות.
  • 3. טועמים. אם הטעם חמצמץ מידי לטעמכם, הוסיפו עוד כף דבש.
  • 4. מעבירים את התערובת לתבניות גלידה מפלסטיק (עולות גרושים) או לכוסות פלסטיק חד פעמיות ובהם תוקעים מקל ארטיק באמצע.
  • 5. מקפיאים ללילה ונהנים מגלידה בריאה וטעימה למחרת.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully