ארטיק יוגורט ודובדבנים
במקום גלידות כבדות ומלאות שמנת, חיפשנו ומצאנו גלידה דלת שומן מיוגורט ודובדבנים ללא מכונה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-6 ארטיקים:
- 1/2 ליטר יוגורט כבשים
- 1/2 כוס דובדבנים טריים
- 1/2 כוס ליצ'י קלופים
- 2 כפות דבש
אופן ההכנה
- 1. שוטפים ומוציאים את החרצנים מהליצ'י והדובדבנים.
- 2. מעבירים את כל החומרים למערבל וטוחנים מספר פולסים, אפשר להשאיר חתיכות פרי קטנות לא טחונות.
- 3. טועמים. אם הטעם חמצמץ מידי לטעמכם, הוסיפו עוד כף דבש.
- 4. מעבירים את התערובת לתבניות גלידה מפלסטיק (עולות גרושים) או לכוסות פלסטיק חד פעמיות ובהם תוקעים מקל ארטיק באמצע.
- 5. מקפיאים ללילה ונהנים מגלידה בריאה וטעימה למחרת.