מתכונים חמים

ארטיק יוגורט ודובדבנים

במקום גלידות כבדות ומלאות שמנת, חיפשנו ומצאנו גלידה דלת שומן מיוגורט ודובדבנים ללא מכונה

מתכון מאת: אולגה יסובסקי, מערכת וואלה! NEWS
  • קל להכנה

אולגה יסובסקי

מחשבון המרות

מצרכים

  • ל-6 ארטיקים:
  • 1/2 ליטר יוגורט כבשים
  • 1/2 כוס דובדבנים טריים
  • 1/2 כוס ליצ'י קלופים
  • 2 כפות דבש
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. שוטפים ומוציאים את החרצנים מהליצ'י והדובדבנים.
  • 2. מעבירים את כל החומרים למערבל וטוחנים מספר פולסים, אפשר להשאיר חתיכות פרי קטנות לא טחונות.
  • 3. טועמים. אם הטעם חמצמץ מידי לטעמכם, הוסיפו עוד כף דבש.
  • 4. מעבירים את התערובת לתבניות גלידה מפלסטיק (עולות גרושים) או לכוסות פלסטיק חד פעמיות ובהם תוקעים מקל ארטיק באמצע.
  • 5. מקפיאים ללילה ונהנים מגלידה בריאה וטעימה למחרת.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully