מקפא שקדים ודובדבנים
חיבור של דובבנים ושקדים הוא מוכר בתחום העוגות. כאן הוא מגיע במצב צבירה קפוא עם גימור של נענע
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-2-3 גביעים:
- 1/2 ק"ג דובדבנים, מגולענים
- 100 גרם שקדייה (חמאת שקדים)
- 1/3 כוס מים
- 1/3 כוס סירופ מייפל
- להגשה:
- דובדבנים טריים, עלי נענע
אופן ההכנה
- 1. במעבד מזון טוחנים את השקדייה, הדובדבנים, המייפל והמים אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים. שולחים למקפיא ומדי פעם מוציאים וטוחנים.
- 2. מעבירים את המקפא לגביעים, מגישים עם דובדבנים טריים ועלי נענע