מקפא שקדים ודובדבנים

חיבור של דובבנים ושקדים הוא מוכר בתחום העוגות. כאן הוא מגיע במצב צבירה קפוא עם גימור של נענע

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה!
אורן גולדפינגר. נמרוד סונדרס
אורן גולדפינגר

מצרכים

  • ל-2-3 גביעים:
  • 1/2 ק"ג דובדבנים, מגולענים
  • 100 גרם שקדייה (חמאת שקדים)
  • 1/3 כוס מים
  • 1/3 כוס סירופ מייפל
  • להגשה:
  • דובדבנים טריים, עלי נענע

אופן ההכנה

  • 1. במעבד מזון טוחנים את השקדייה, הדובדבנים, המייפל והמים אם יש צורך מוסיפים עוד מעט מים. שולחים למקפיא ומדי פעם מוציאים וטוחנים.
  • 2. מעבירים את המקפא לגביעים, מגישים עם דובדבנים טריים ועלי נענע

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully