מקפא פטל
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 300 גרם פטל
- 4 חלבונים
- כוס סוכר
- מיכל שמנת מתוקה
- לרוטב:
- 200 גרם פטל
- 2 כפות סוכר
אופן ההכנה
- 1. מקציפים היטב את הפטל עם החלבונים והסוכר, במהירות גבוהה, כ-10 דקות, עד שהקציפה ממלאה את קערת המיקסר.
- 2. מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה ומקפלים עם קציפת הפטל.
- 3. מעבירים לגביעים אישיים או לקערה. מקפיאים. מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.
- 4. להכנת הרוטב, מרסקים במעבד מזון את הפטל עם הסוכר לעדינות הרצויה, יוצקים על המנות לפני ההגשה.