וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מקפא פטל

מתכון מאת: אלינוער רבין, מערכת וואלה

מקפא פטל (מועצת הפירות). מערכת וואלה
מקפא פטל (מועצת הפירות)

מצרכים למתכון

  • 300 גרם פטל
  • 4 חלבונים
  • כוס סוכר
  • מיכל שמנת מתוקה
  • לרוטב:
  • 200 גרם פטל
  • 2 כפות סוכר

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים היטב את הפטל עם החלבונים והסוכר, במהירות גבוהה, כ-10 דקות, עד שהקציפה ממלאה את קערת המיקסר.
  • 2. מקציפים בנפרד את השמנת המתוקה ומקפלים עם קציפת הפטל.
  • 3. מעבירים לגביעים אישיים או לקערה. מקפיאים. מוציאים מהמקפיא כ-10 דקות לפני ההגשה.
  • 4. להכנת הרוטב, מרסקים במעבד מזון את הפטל עם הסוכר לעדינות הרצויה, יוצקים על המנות לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully