גלידת וניל ורום
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 3/4 כוס סוכר.
- 4ביצים.
- תמצית וניל (בקבוקון של 50 מ"ל).
- תמצית רום (1/4 בקבוקון של 50 מ"ל)
- 250 מ"ל שמנת מתוקה.
- שלוק של חלב.
אופן ההכנה
- חומרים ל-8 מנות:
- 1. שופכים את השמנת המתוקה יחד עם שלוק החלב לקערה וטורפים עם מערבל.
- 2. תוך כדי מוסיפים את הסוכר בהדרגה, שופכים את תמצית הוניל(כל הבקבוקון),ואת הרום(1/4 בקבוקון של 50 מ"ל).
- 3. טורפים במשך 10 דקות ומכניסים למקרר למשך 4-8 שעות.
- *מומלץ גם להוסיף קינמון.