מתכונים חמים

אפוגטו עם גלידת וניל וקצפת בוטנים

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 10 דקות סה"כ

  • קל להכנה

אפוגטו

מחשבון המרות

מצרכים

  • 4 כדורי גלידת וניל משובחת
  • 4 מנות של אספרסו טרי
  • חצי כוס שמנת מתוקה מוקצפת עם כף חמאת בוטנים וכף סוכר
  • 2 כפות בוטנים קלופים גרוסים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת ומוסיפים את הבוטנים.
  • 2. מערבבים בכף עץ, ללא הרף, עד שהבוטנים זהובים וחמים.
  • 3. מוסיפים כפית סוכר למחבת ובוחשים כל הזמן עד להמסתו.
  • 4. מעבירים את הבוטנים לצלוחית.
  • 5. מניחים כדור גלידה בכוס המיועדת לאספרסו, יוצקים מעליה את האספרסו החם. מסיימים עם כף מהקצפת ומפזרים את הבוטנים המקורמלים מעל.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully