אפוגטו עם גלידת וניל וקצפת בוטנים

מתכון מאת: מערכת וואלה!
אפוגטו. נמרוד סונדרס
אפוגטו

מצרכים

  • 4 כדורי גלידת וניל משובחת
  • 4 מנות של אספרסו טרי
  • חצי כוס שמנת מתוקה מוקצפת עם כף חמאת בוטנים וכף סוכר
  • 2 כפות בוטנים קלופים גרוסים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים מחבת ומוסיפים את הבוטנים.
  • 2. מערבבים בכף עץ, ללא הרף, עד שהבוטנים זהובים וחמים.
  • 3. מוסיפים כפית סוכר למחבת ובוחשים כל הזמן עד להמסתו.
  • 4. מעבירים את הבוטנים לצלוחית.
  • 5. מניחים כדור גלידה בכוס המיועדת לאספרסו, יוצקים מעליה את האספרסו החם. מסיימים עם כף מהקצפת ומפזרים את הבוטנים המקורמלים מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully