פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      אפוגטו עם גלידת וניל וקצפת בוטנים

      2 מדרגים / 3.33 כוכבים

      אפוגטו (נמרוד סונדרס)
      אפוגטו (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • 4 כדורי גלידת וניל משובחת
      • 4 מנות של אספרסו טרי
      • חצי כוס שמנת מתוקה מוקצפת עם כף חמאת בוטנים וכף סוכר
      • 2 כפות בוטנים קלופים גרוסים

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים מחבת ומוסיפים את הבוטנים.
      • 2. מערבבים בכף עץ, ללא הרף, עד שהבוטנים זהובים וחמים.
      • 3. מוסיפים כפית סוכר למחבת ובוחשים כל הזמן עד להמסתו.
      • 4. מעבירים את הבוטנים לצלוחית.
      • 5. מניחים כדור גלידה בכוס המיועדת לאספרסו, יוצקים מעליה את האספרסו החם. מסיימים עם כף מהקצפת ומפזרים את הבוטנים המקורמלים מעל.

      מתכונים נוספים

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות