- 1. מרתיחים את החלב, השמנת והוניל.
-
- 2. טורפים בעדינות (לא במיקסר!) את החלמונים עם אבקת הסוכר.
-
- 3. מוסיפים מעט מהחלב החם לתערובת החלמונים, תוך כדי בחישה בכף עץ, בכדי להשוות טמפרטורה. מוסיפים בהדרגה את כל החלב וממשיכים לערבב כל הזמן.
-
- 4. מעבירים את התערובת לסיר נקי וממשיכים לערבב ללא הפסקה עם כף עץ (לא מטרפה!) עד שהתערובת מסמיכה. יודעים שהקרם מוכן כאשר טובלים כף עץ בתערובת ומעבירים אצבע לאורך הכף. אם הפס שמתקבל נקי, הקרם מוכן.
-
- 5. מורידים מהאש, מצננים ומוזגים על הקרטיב הקפוא.
-
- 6. מחזירים למקפיא עד שהכל קפוא.