וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מעדן קצפת, נשיקות ואגוזים

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

פרוסת מעדן קצפת אגוזים ונשיקות  (דנה שיין. מערכת וואלה
פרוסת מעדן קצפת אגוזים ונשיקות (דנה שיין

מצרכים למתכון

  • 2 מכלי שמנת מתוקה 38%
  • 2 כפות סוכר
  • כ-15 נשיקות לבנות גדולות שבורות לחתיכות גסות
  • 200 גרם פקאן קלוי גרוס גס (או תערובת של פקאן ופיסטוק)
  • תוספות אפשריות:
  • (אם משתמשים באחת התוספות כדאי להוריד כף סוכר אחת):
  • פתיתי שוקולד מריר
  • 50 גרם חלבה וניל מפוררת
  • קוביות תותים
  • שדרוגים נוספים:
  • רוטב תותים
  • רוטב שוקולד חם

אופן ההכנה

  • 1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
  • 2. בעדינות מקפלים אל הקצפת את הפקאנים ושברי הנשיקות (ואם החלטתם להוסיף עוד צ'ופרים אז זה הזמן).
  • 3. מחליטים על הפורמט של הקינוח:
  • אפשרות א':
  • - עוטפים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ומשטחים את התערובת.
  • - מקפיאים למשך 7 שעות בערך.
  • - להגשה: הופכים את המקפא ופורסים למנות. מניחים במרכז צלחת הגשה, יוצקים מסביב רוטב שוקולד או תותים ומעטרים בעלה נענע.
  • אפשרות ב':
  • - יוצקים את התערובת לכלי נאה.
  • - מקפיאים למשך 7 שעות בערך.
  • - להגשה: מניחים במרכז השולחן ושמים בצד כלי עם רוטב. בעזרת כף מעבירים לגביעים ויוצקים מאחד הרטבים.
  • הערה: יש להוציא את המעדן מהמקפיא מספר דקות לפני ההגשה כדי שיפשיר ויתרכך מעט.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully