- 1. מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
-
- 2. בעדינות מקפלים אל הקצפת את הפקאנים ושברי הנשיקות (ואם החלטתם להוסיף עוד צ'ופרים אז זה הזמן).
-
- 3. מחליטים על הפורמט של הקינוח:
- אפשרות א':
- - עוטפים תבנית אינגליש קייק בניילון נצמד ומשטחים את התערובת.
- - מקפיאים למשך 7 שעות בערך.
- - להגשה: הופכים את המקפא ופורסים למנות. מניחים במרכז צלחת הגשה, יוצקים מסביב רוטב שוקולד או תותים ומעטרים בעלה נענע.
-
- אפשרות ב':
- - יוצקים את התערובת לכלי נאה.
- - מקפיאים למשך 7 שעות בערך.
- - להגשה: מניחים במרכז השולחן ושמים בצד כלי עם רוטב. בעזרת כף מעבירים לגביעים ויוצקים מאחד הרטבים.
- הערה: יש להוציא את המעדן מהמקפיא מספר דקות לפני ההגשה כדי שיפשיר ויתרכך מעט.