פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טוויל קוקוס עם קרם פטיסייר ופירות יער

      מתכון לפסח של השף קולין גילון ממלון "דניאל".

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      אגוז קוקוס (מערכת וואלה! NEWS)
      אגוז קוקוס (מערכת וואלה! NEWS)

      מצרכים

      • חומרים ל- 4 מנות:
      • לטווילים:
      • 4 חלבונים
      • ½ כוס סוכר
      • ½ כוס פירורי קוקוס
      • 100 גר' חמאה או מחמאה
      • לקרם פטיסייר:
      • 8 חלמונים
      • 2 ביצים
      • 200 גר' סוכר
      • 90 גר' קורנפלור
      • ליטר חלב
      • 2 מקלות וניל- לא חובה
      • לרוטב פירות יער:
      • שקית פירות יער קפואים (400 גר')
      • 1 כוס סוכר
      • 1 כוס מים
      • ליקר רום

      אופן ההכנה

      • הכנת הטווילים:
      • 1. מרככים במעבד מזון עם להב גיטרה את החמאה, מוסיפים את החלבונים בשלבים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הסוכר ואת פירורי הקוקוס.
      • 2. מניחים כפית מהתערובת על נייר אפיה משומן או על תבנית סיליקון ומשטיחים.
      • 3. אופים בתנור 10 דקות ב-100 מעלות.
      • סה"כ 12 טווילים.
      • הכנת הקרם פטיסייר:
      • 1. מערבבים את החלמונים עם הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב.
      • 2. מרתיחים את החלב עם הוניל כשהחלב מגיע לרתיחה מכניסים את תערובת הביצים ומנמיכים את האש. מערבבים עד שהתערובת מוצקה.
      • 3. מבשלים עוד 3-5 דקות ומעבירים לכלי קר שאינו על האש.
      • הכנת הרוטב:
      • 1. מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ. מקררים.
      • 2. טוחנים את פירות היער עם מעט סירופ לפי מידת המתיקות הרצויה. מוסיפים רום לפי הטעם.
      • להגשה:
      • מניחים טוויל, מעליו שמים קרם פטיסייר, טוויל נוסף מעל, קרם פטיסיר ועוד טוויל. מעטרים מסביב ברוטב פירות יער ומפזרים מעט פירות יער שלמים.

      מחשבוני המרה:

      נפחים
      משקלים
      טמפרטורה
      המרות פופולריות