וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

טוויל קוקוס עם קרם פטיסייר ופירות יער

קינוח מתוק לפסח

מתכון מאת: מערכת וואלה

אגוז קוקוס. מערכת וואלה!
אגוז קוקוס

מצרכים למתכון

  • חומרים ל- 4 מנות:
  • לטווילים:
  • 4 חלבונים
  • ½ כוס סוכר
  • ½ כוס פירורי קוקוס
  • 100 גר' חמאה או מחמאה
  • לקרם פטיסייר:
  • 8 חלמונים
  • 2 ביצים
  • 200 גר' סוכר
  • 90 גר' קורנפלור
  • ליטר חלב
  • 2 מקלות וניל- לא חובה
  • לרוטב פירות יער:
  • שקית פירות יער קפואים (400 גר')
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • ליקר רום

אופן ההכנה

  • הכנת הטווילים:
  • 1. מרככים במעבד מזון עם להב גיטרה את החמאה, מוסיפים את החלבונים בשלבים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הסוכר ואת פירורי הקוקוס.
  • 2. מניחים כפית מהתערובת על נייר אפיה משומן או על תבנית סיליקון ומשטיחים.
  • 3. אופים בתנור 10 דקות ב-100 מעלות.
  • סה"כ 12 טווילים.
  • הכנת הקרם פטיסייר:
  • 1. מערבבים את החלמונים עם הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב.
  • 2. מרתיחים את החלב עם הוניל כשהחלב מגיע לרתיחה מכניסים את תערובת הביצים ומנמיכים את האש. מערבבים עד שהתערובת מוצקה.
  • 3. מבשלים עוד 3-5 דקות ומעבירים לכלי קר שאינו על האש.
  • הכנת הרוטב:
  • 1. מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ. מקררים.
  • 2. טוחנים את פירות היער עם מעט סירופ לפי מידת המתיקות הרצויה. מוסיפים רום לפי הטעם.
  • להגשה:
  • מניחים טוויל, מעליו שמים קרם פטיסייר, טוויל נוסף מעל, קרם פטיסיר ועוד טוויל. מעטרים מסביב ברוטב פירות יער ומפזרים מעט פירות יער שלמים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully