- הכנת הטווילים:
- 1. מרככים במעבד מזון עם להב גיטרה את החמאה, מוסיפים את החלבונים בשלבים עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הסוכר ואת פירורי הקוקוס.
-
- 2. מניחים כפית מהתערובת על נייר אפיה משומן או על תבנית סיליקון ומשטיחים.
-
- 3. אופים בתנור 10 דקות ב-100 מעלות.
- סה"כ 12 טווילים.
-
- הכנת הקרם פטיסייר:
-
- 1. מערבבים את החלמונים עם הביצים והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה, מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים היטב.
-
- 2. מרתיחים את החלב עם הוניל כשהחלב מגיע לרתיחה מכניסים את תערובת הביצים ומנמיכים את האש. מערבבים עד שהתערובת מוצקה.
-
- 3. מבשלים עוד 3-5 דקות ומעבירים לכלי קר שאינו על האש.
-
- הכנת הרוטב:
-
- 1. מרתיחים את הסוכר עם המים עד לקבלת סירופ. מקררים.
-
- 2. טוחנים את פירות היער עם מעט סירופ לפי מידת המתיקות הרצויה. מוסיפים רום לפי הטעם.
-
- להגשה:
- מניחים טוויל, מעליו שמים קרם פטיסייר, טוויל נוסף מעל, קרם פטיסיר ועוד טוויל. מעטרים מסביב ברוטב פירות יער ומפזרים מעט פירות יער שלמים.